sterilizatör almak niyetindeyim, bebeğim domadan önce bu tür aletlere çok karşıydım ancak şimdi hiç hijyen sağlayamadığımı düşünüyorum. bebek zaten havadan, anne babadan vs. den sürekli mikroplarla temas halinde, bir de ekstradan iyi temizlenememiş biberon, silikon uç, emzik, kaşık, pompa aparatları vs. den de mikrop almasının önüne geçmek istiyorum.
kullananlardan hangi markayı kullandıklarını ve memnun olup olmadıklarını belirtmelerini rica ediyorum...
ben pek sterilizatör kullanma taraftarı değilim.çünkü bünyeleri şimdiden alışmalı mikroplarla savaşmaya yoksa ilerde sağlam bir bağışıklık sistemleri olmaz diye düşünüyorum.ben kızımın eşyalarını 2-3 günde bir kaynatıyordum allaha şükür bi sıkıntımız olmadı.kuzenim bebeğine çok fazla titizdi ve çocuk sürekli hasta oluyordu dr biraz mikrop alsın çocuk bağışıklık sistemi gelişmemiş dedi çocuk 7 yaşına geldi hala sıksık hastlanıyor.
ben hiçbişeyini kaynatmıyorum (yeni alınca ilk kullanımda kaynatıyorum sadece)
pis miyim? sanmıyorum yaa, kaynar suyla yıkıyorum, yeterli geliyor
hasta falan da olmadık 9 aydır, mikroplara alışması taraftarıyım
eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok
şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..
bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support