• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stereogram (Şaşı Bak Şaşır)

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
296
Balıkesir
Dünya 90'ların başında stereogram ile tanışıp bu çılgınlığına kapıldı. Bu resimlere şaşı bakarak 3 boyutlu arka plan imgeleri görebiliyorsunuz.

Resimler Görebilmek İçin İki Yöntem;

GERİ ÇEKİLME : Bu metotta önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş uzaklaşın ekrandan. 10-20 cm. uzaklaştığınızda hafiften bir derinlik yakalayacaksınız. Bundan sonra o derinliğe odakladığınızda kendinizi resmin o üç boyutlu dünyası içinde bulacaksınız...

YANSIMAYI KULLANMA : Bu metot uygulama açısından en kolay metotlardan biri. Resme bakarken ekranın ardında oluşan yansımanıza odaklanınız. Kendi görüntünüze odaklanırken resim içindeki derinliği de yakalayacaksınız, Daha sonra yakaladığınız derinliğe odaklanınız..

Daha önce muhakkak bu tür resimleri görmüşsünüzdür.Ben çok beğendim umarım siz de beğenirsiniz.

98884981px1.png

20545578va2.png

83407730wz9.png

en üstekine baktım ve dilini çıkaran bi köpek gördümkafamçokkarıştı acba bendemi bi problem var yoksa doğrumu :roflol::roflol::roflol:

inişe hazır tekerlekleri açık bir uçak
açmış bir gül
ata binmiş bayrak taşıyan zırhlı bir adam

Laptopu gözümün içine kadar soktum öyle baktım merakımdan.
1. uçuş halinde bir uçak
2. gül
2. göremedim

oldum olası hep görememişimdir bu resimleri :roflol: kabiliyetsizlik bendeki gene göremedim hiçbirini :roflol:

Ayy çok güzel bunlar 3 boyutlu görünüyor böylesini ilk defa gördüm
Paylaşım için sağola.s.

bende 3 boyutlu resmi ilk defa gördüm ve içindeki şekilleri dolayısıyla fark edmedim kusuruma bakmayın yinede ilginç ama güzel..............

1.bir uçak var,inişe geçmiş tekerlekleride görünüyor:)
2.gül
3.atın üzerinde elinde bayrak zırhlı sanırım bir şovalye:)

Her zaman olduğu gibi bu resimlerdeki gizli görüntüleride göremedim.fisfisfis Tersin dönmüştü şimdi iyice döndükafamçokkarıştı

yorumları okumadan yazcam bakayım doğru buluyommu ilkinde uçak var ikincisinde açmak üzere olan gülün üsten görünümü üçüncüsünde ise at üzerinde şovalyö var

ben birde uçak ikide gül üçtede atın üstünde insan var şaşırdım çok güzeller

çok guzeldı uçak gül ve attt bayragı bıle vardı atın ustundekı adamın şövelya yanı hakeret etmeyeyım

harika çok begendim ellerine sağlık eskiden bilimteknik dergisinde çıkardı şimdi kolay kolay bulamıyorum ellerine sağlık teşekkürler çok hoş görünüyor.uçak,gül ve atlı

Back