Stepe in çık kilo ver, garantili haydi gelin kızlar

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
merhaba önceleri dans ediyordum fakat ayni şarkılardan sıkılınca step mucizesini keşfettim :) hem yüksek müzik sesinde kapı çalacak duymayacağım telefona mesaj gelecek bakamayacağım tv izleyemeyeceğim derdinin olmaması ilgimi cekti. Günün sevdiğim programların olduğu saatinde yapıp programı izlerken nasıl geçtiğini anlamıyorum bile :)
Yağsız şekersiz ve unsuz sebze ağırlıklı besleniyorum. Bazı tarifleri fit şekilde uyarlayıp pişirip giyebiliyorum canim isterse. Günde ikibucuk litreye yakın da suyumu tabi ki içiyorum. Öğlenleri bir saat akşamları yarım saat orta tempoda step yapıyorum. 23 günde 4,5 kilo verdim :) 23 günün sadece bir haftası çift antrenman yapmıştım. Ama önümdeki 14 gün sırf çift antrenman yaparak kendimi ölçeceğim.
Step yaparak dansta 500 kaloriye varamazken steple 800e yakın kalori yakıyorum. Yediklerime de dikkat ederek inanılmaz fark etti. Herşeyden kısmıyorum kendimi. Merak edenlere tavsiye ve öğün ornegi de gösterebilirim. İnstagram storyde paylaşımlarımı görüp sürekli öğünlerini bana danışan 4-5 arkadasım var şimdiden sagolsunlar:) kendimle beraber başkalarına da yardımcı olup motive etmek ayrı mutluluk veriyor. Hepimiz birbirimize motive olursak İnan’ın daha kolay. Herkes yedigini ve yaptığını paylaşır. Bekliyorum herkesi :KK200::KK76::spor: