B BLUE17 ♥️️️ Kayıtlı Üye 17 Haziran 2009 2.166 10 318 34 İstanbul 17 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BLUE17 #1 :lepi:merhbaa bayannlarr... Forma yenii üyee oldummm..:teytey:braun epilasyoonn aletii hakknda çok seyler yazmşşsınızz!!Bana yardmcı olblrmsnzz epilasyon aletii alıcamm ne markaa almlymm nasll bşyy almallymm??benneyaptımki:uhm:Artk agda yapmaktann sıkıldmm yazınn helee hçç uğrasllmyoo sıcaktaatecrübelernnzii vee fkirllernnzii bekllyrrmm.. SİZCE NE ALMALIYIMM:uhm:
:lepi:merhbaa bayannlarr... Forma yenii üyee oldummm..:teytey:braun epilasyoonn aletii hakknda çok seyler yazmşşsınızz!!Bana yardmcı olblrmsnzz epilasyon aletii alıcamm ne markaa almlymm nasll bşyy almallymm??benneyaptımki:uhm:Artk agda yapmaktann sıkıldmm yazınn helee hçç uğrasllmyoo sıcaktaatecrübelernnzii vee fkirllernnzii bekllyrrmm.. SİZCE NE ALMALIYIMM:uhm:
K kokoshatun Ziyaretçi 26 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BLUE17 #2 bende almak istiyorum benim makina bacaklarımda ki tüyleri kırıyor 2 günde tkr çıkıyor ama başka yerde yapmıyor aynı şeyi ama ben öyle çok pahalı bişi alamam
bende almak istiyorum benim makina bacaklarımda ki tüyleri kırıyor 2 günde tkr çıkıyor ama başka yerde yapmıyor aynı şeyi ama ben öyle çok pahalı bişi alamam