Demir döküm kalorifer peteklerinden varsa , bir kaç dakika tutunmak elektriği alıyormuş.Konuyu takipteyim. Bıktım usandım artık ben de ya. Geçen arkadaşım bileğine parfüm sıkıp deniyordu aa bakayım kokusuna dedim burnumdan çarpıldımbildiğin ışık çıktı daha önce hiç burnumdan çarpılmamistim değişik bir deneyim oldu kiz da korktu o neydi öyle diye. Saçlarım zaten her zaman elektrik çarpmış gibi. Kış aylarında daha fazla olduğunu fark ettim. Mesela geçen nevresim kılıflarımi değiştiriyordum yorgan kılıfına dokunamadim çatır çatır prize bağlı gibiydi. Battaniye gibi yünlü bir şey olsa anlarım da pamuklu nevresim.
Bir 2. Şikayetim de musluktan akan kireçli su. Bunun için ayrı konu açacaktım fırsat bulamadım. Saçlarım çalı süpürgesine döndü bu lanet kireçli su yüzünden. Banyoda çeşmeler falan 2 günde bir ovmazsak bembeyaz oluyor. Bazen hazır su ile durulaniyorum o zaman saçlarım yumuşacık oluyor ama her zaman da bunu yapmak mümkün değil. Tavsiyelere açığım
Sirkeyi damacana suyu kullanınca içine atıyordum öyle de deneyeyim teşekkürler. demirdokum kalorifer eski tip olanlar mı oluyor hani şu ağır olanlar? Bizimki bunlardanDemir döküm kalorifer peteklerinden varsa , bir kaç dakika tutunmak elektriği alıyormuş.
Kireçli su için son durulama suyuna biraz elma sirkesi koymak işe yarayabilir.
Evet canım eski ağır olanlar,Sirkeyi damacana suyu kullanınca içine atıyordum öyle de deneyeyim teşekkürler. demirdokum kalorifer eski tip olanlar mı oluyor hani şu ağır olanlar? Bizimki bunlardan
Bizde ondan yok. Her yolu denedim hiçbir şey çare olmadı. Toprakta yürüdüm, sabah akşam duş aldım, ellerimi suya tuttum falan. Bizim evin karşısında 50 - 60 metre mesafede yüksek gerilim hatları var alakası var mı acabaEvet canım eski ağır olanlar,
Yok bunlar değil eski olanlar elektriği alıyormuş.
Olabilir çok fazla arttı çünkü bu aralar. Bıktım gercekten, buz dolabını bile açarken bez kullanıyorum. Aspiratörun düğmesine her dokunduğumda çarpıyor paranoyak oldum artık, araba kapılarını kolumla kapatıyorum zsten elektrik fobim var işkence gibiYok bunlar değil eski olanlar elektriği alıyormuş.
Yüksek gerilim hattından olur mu hiç bilmiyorum.
Bu aralar bende de var saçlarım çıtır çıtır havalanıyor.
Ben de havada radyasyon mu çok arttı diye düşünüyorum.
Manyetik kireç önleyici musluk aparatları var faydası olabilirKonuyu takipteyim. Bıktım usandım artık ben de ya. Geçen arkadaşım bileğine parfüm sıkıp deniyordu aa bakayım kokusuna dedim burnumdan çarpıldımbildiğin ışık çıktı daha önce hiç burnumdan çarpılmamistim değişik bir deneyim oldu kiz da korktu o neydi öyle diye. Saçlarım zaten her zaman elektrik çarpmış gibi. Kış aylarında daha fazla olduğunu fark ettim. Mesela geçen nevresim kılıflarımi değiştiriyordum yorgan kılıfına dokunamadim çatır çatır prize bağlı gibiydi. Battaniye gibi yünlü bir şey olsa anlarım da pamuklu nevresim.
Bir 2. Şikayetim de musluktan akan kireçli su. Bunun için ayrı konu açacaktım fırsat bulamadım. Saçlarım çalı süpürgesine döndü bu lanet kireçli su yüzünden. Banyoda çeşmeler falan 2 günde bir ovmazsak bembeyaz oluyor. Bazen hazır su ile durulaniyorum o zaman saçlarım yumuşacık oluyor ama her zaman da bunu yapmak mümkün değil. Tavsiyelere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?