- 10 Ekim 2018
- 66
- 156
- 13
- 33
Teşekkür ediyorum canımGünaydin canım geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum canım kreş çocuğu olunca orta kulakta kaçınılmaz birde mevsim geçişigecmis olsun hemen gecer insallah agrisi kiymm ya
GünaydınGünaydın gece boyu uyku yok kızımın kulak agrısı ile uğraştım birazdan doktora kaçarız biz, banada çok erken günaydın hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
Günaydıngünaydın kızlar aksam karnıbahar haşladım sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine onu yedim sabaha müthiş bir mide bulantısı ile uyandım yarım mandalin yedim işe gelmeden gelince de çay 1 adet yumurta ve peynir zeytin yedim midem mi küçülüyor mu ki af edersiniz istifra ettim 2 3 kez sabahdan
Çarşamba günleribirde tartı günü hangi gün kızlar hangi gün tartılıyoruz:) evde tartı var zor sabrediyorumm da :)
Olsun haftasonu :)Kahvaltım bugun geç oldu arkadaşlar uyanınca su kahve polen tükettim doktora gittik geldik , şimdi yaptım yumurta peynir zeytin tarçınlı yeşil çay ve vazgeçilmezim badem ceviz ekmek yerine anlayacağınız akşama balık ve çorba
Biraz zordu teşekkür ediyorumGünaydın
Çok geçmiş olsun
Çok zor gece geçirmişsin
Günaydın
Geçmiş olsun
Çarşamba günleri
sanada çok geçmiş olsun o agrıyı bilirim bu haftadan hayır bekleme ödem şişkinlik kilo Fazlıgı göreceksin aman bırakma tatlıyı atlatırsan verimli olur bitince hafifliyorsunHerkese Günaydın!!ceyef geçmiş olsun canım, onların hastalığı bizimkinden zor. D denizli_falci miden küçüldü diye istifra etmezsin yediğin bir şey dokunmuş canım.
Ben de gece müthiş bir regl ağrısıyla uyandım, ağrı kesiciyle zor uyudum tekrar o yüzden yeni yaptık kahvaltı.
1 haşlanmış yumurta
1 salam
1 fish finger
Az beyaz peynir
2-3 zeytin
domates-salatalik
1 dilim esmer ekmek
ilk defa bu ay öncesinde tatlı krizine girmedim gerçi dün müydü ondan önceki gün müydü 1 tane çikolata parçacıklı bisküvi yedim o kadar :))Hafta sonu spor yok çocuklarla yürüyeyim
sanada çok geçmiş olsun o agrıyı bilirim bu haftadan hayır bekleme ödem şişkinlik kilo Fazlıgı göreceksin aman bırakma tatlıyı atlatırsan verimli olur bitince hafifliyorsun
Biraz zordu teşekkür ediyorum
Sana da çok geçmiş olsun ve afiyet olsunHerkese Günaydın!!ceyef geçmiş olsun canım, onların hastalığı bizimkinden zor. D denizli_falci miden küçüldü diye istifra etmezsin yediğin bir şey dokunmuş canım.
Ben de gece müthiş bir regl ağrısıyla uyandım, ağrı kesiciyle zor uyudum tekrar o yüzden yeni yaptık kahvaltı.
1 haşlanmış yumurta
1 salam
1 fish finger
Az beyaz peynir
2-3 zeytin
domates-salatalik
1 dilim esmer ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?