Cidden bazen sandığından çirkin duruyorsun aynada ya da kendine baktığın da öyle gelmiyor ama fotoğraflar cidden acımasızca yüzüne vuruyor. :))Aynen oyle kotu duruyo. Bi de insan bazen aynada kendine oldugundan guzel gelebiliyo ama realist olmak lazim, yag demek kotu goruntu demek :))
İkisideOlmayan ne canın mı çekti yoksa benim için mi dedin:)) ikisi de faul gerçi :))
Ne yaptın başkanımızHelvayı öğle arası
Kruvasanı akşam mesai bitimine yakın strsle yedim
Çikolatayı da tıktım ağzıma
Keki de öyle hatırlıyorum
Dondurmayı uzun hikaye
Lavinayı da yolda yedim
Simdilik leopar nevresim takimi alalim sadece :))Kızlar uyabilirmiyim bilmiyorum ama ceza verdim kendime bende kıyafet almıyacagım istediğim kiloya düşmeden (yeni sezon cezbediyor oda ayrı )leopar ve ekosede tasarımlar süper ama iki desende incelik istiyor yani ince bedene yakışıyor
Hiç güleceğim yoktu :)))Simdilik leopar nevresim takimi alalim sadece :))
Ben de almıyorum çok fazla birikti bir de izinde olunca resmen bir çoğunu hiç kullanmıyorum çok da dağıttım. Severek alıyorum sonra soğuyorum. Zaten burası ayrı bir pahalı. Tatilden dönerken birkaç kot ve deri mont aldım sadece.Kızlar uyabilirmiyim bilmiyorum ama ceza verdim kendime bende kıyafet almıyacagım istediğim kiloya düşmeden (yeni sezon cezbediyor oda ayrı )leopar ve ekosede tasarımlar süper ama iki desende incelik istiyor yani ince bedene yakışıyor
Merhaba canım verirsin insallah.Merhaba bende size katılabilir miyim beni de listenize alır mısınız?
Ya inşallah ama bu listeye nasıl ekleneceğimMerhaba canım verirsin insallah.
renk güzel ama biraz da haklı arkadaşın sanki üstü biraz daha iddialı olabilir:))Eki Görüntüle 2199345
Denedigim elbiseyi aradim sonunda buldum :)) arkadasim yilbasi icin cok kapali demisti ama benim hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?