Ben de karnabaharı azıcık suda haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yicem yarın veya öbür gün. Nefis oluyor:)haşlanmış karnabahar, havuç, domates, salatalık, marul ve domatesten oluşan bir salata yaptım onu yiyeceğim. :) az da yoğurt alırım yanında.
Süperhaşlanmış karnabahar, havuç, domates, salatalık, marul ve domatesten oluşan bir salata yaptım onu yiyeceğim. :) az da yoğurt alırım yanında.
ama hemen acıktım ya
her türlüsünü severim eşim sevmez yoktu bugün :) sarimsaktan da çok rahatsız oluyor öyle de güzel oluyor aslındaBen de karnabaharı azıcık suda haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yicem yarın veya öbür gün. Nefis oluyor:)
İzlemeye aldım seni@giustizia____silikleştiyse tam zamanı olmuş yumurtlama. Özel mesaj niye atılmıyor sana birkaç bilgi paylaşacaktım:))
Ben de oyle yapayim bari hafta sonu. Karnim nasil acsa su an haslanmis karnabahari bile canim cekti :))Ben de karnabaharı azıcık suda haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yicem yarın veya öbür gün. Nefis oluyor:)
Yapışmaz tavada azıcık su koy. Kızarmış gibi oluyor öyle. Pul biber nane mmmm :)Ben de oyle yapayim bari hafta sonu. Karnim nasil acsa su an haslanmis karnabahari bile canim cekti :))
Kahve yerine yoğurt ye evladım tok tutar çocuğumSutlu kahve ve 2 kuru kayisi daha yedim. Karnim cok ac. 3 saatte 3 kahve ictim hem de buyuk kupada :) ama bana misin demedi
Hemen su içama hemen acıktım ya
Bu hafta sıkı olucak her hafta sonunda ödüllendirelim kendimizi Nasıl?Bugün herkes iyi gitmiş masallah :)
olabilir :)Bu hafta sıkı olucak her hafta sonunda ödüllendirelim kendimizi Nasıl?
illaki ödül oluyor haftasonu ben mesela 1 haftadır cheesecake hayali kuruyorum yapacağım haftasonu:))Bu hafta sıkı olucak her hafta sonunda ödüllendirelim kendimizi Nasıl?
Yok çarşamba tartıdan sonra haftasonunu erkenillaki ödül oluyor haftasonu ben mesela 1 haftadır cheesecake hayali kuruyorum yapacağım haftasonu:))
Kahve yerine yoğurt ye evladım tok tutar çocuğum
illaki ödül oluyor haftasonu ben mesela 1 haftadır cheesecake hayali kuruyorum yapacağım haftasonu:))
Perş. mi diyorsun?Yok çarşamba tartıdan sonra haftasonunu erken
:)) tatlı yerine seyma'nın detoks çayını tercih etmek gerçekten takdire şayan :) tebrik ediyorum. Ben çok acıktım birtane activia yoğurt yedim küçükArkadas aradi sahile inip tatli yiyelim diye, rejimdeyim gelmem dedim :)) seyma subasinin cafesine gidelim her sey rejimlik dedi :)) igrenc bi detoks cayi ictim geldim. Diyeti bozmadan atlattim geceyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?