Starbucks'tan şok 'Belçika' kararı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Starbucks, Brüksel'de yaşanan terör saldırılarının ardından Belçika'daki tüm şubelerini ikinci bir bildirime kadar kapattığını açıkladı.
Sitene Ekle

Starbucks'tan şu açıklama yapıldı;

"Brüksel Havalimanı ve metro istasyonunu hedef alan saldırıların ardından ulaşılan ilk bulgular, patlamalardan birinin havalimanındaki şubemizin hemen dışında meydana geldiğini ortaya koyuyor."

Açıklamada, "Hem bu şube hem de Belçika'daki diğer şubelerimiz, ikinci bir bildirime kadar kapalı kalacak" ifadesi kullanıldı.

1 PERSONEL YARALANDI

Starbucks, patlamada bir personelinin yaralandığını bildirdi.
http://www.milliyet.com.tr/starbucks-tan-sok-belcika-karari-/dunya/detay/2214242/default.htm

Neden boyle korktularki bunlar?

Saldırıya çok üzüldüm yine ölenler masum insanlar
Ancak umarım Belçika hükümeti ödediği bedelin farkındadır
Destek verdikleri, yıllardır besledikleri pkk nın bizim ülkemizde neler yaptığının farkına varmışlardır
Bugün ışıd a lanet edenler gözümüze baka baka yıllardır pkk yı besliyorlar, umarım ders almışlardır, terörü beslemenin sonuçlarını idrak edebilmişlerdir, terörün ne demek olduğunu anlayabilmişlerdir.

bunu hiç anlamadım burda habire bomba patlıyor bütün şubeler tam gaz.. fikirde yürütemedim neden acaba?

Çünkü franchise bunlar. Yani türkiyedekinin sahibi türk. Türk dediğin bombadan korkmaz çalışanının güvenliğini önemsemez.

Hazır konu starbucksken yazayım. Nasıl içiyosunuz o kahveleri yahu? Bulaşık suyuna aromayla şeker katmışlar da bardağa koymuşlar gibi.

hah şimdi oldu.. bunu düşünememiştim:) tabiki türk bombadan korkmaz..

ya dimi bilmem kaç sene önce bir kere içmiştim daha ağzıma sürmedim.. birde böyle kremalı birşeydi kahve ile uzaktan yakından alakası yoktu..

Ay çok kötüler kesinlikle. Bir denk gelirse, mecburen girersem içeri filtre kahve içerim. O fena değil ama yine de lavazza'nın filtre kahvesi çok daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…