Star tv 'Yeni Bir Hayat' yorumları 1 haftada kim kaç kg verdi (ayrıntılı kg bilgisi:)

aynı bende önce kızrmızıı takımıı tutuyordumm amaa şimdii kimse kalamdı benim için orda

Hem programı duzenlı ızleyen hemde kendımı onların yerıne cok rahat koyabılen bırıyım. Her zaman kılolu olup 1 kılo verince sevınen ben, tum yarısmacılara allah kolaylık versın dıyorum. allah yardımcıları olsun.
bence bu yarısmadakı en antipatik ve içten pazarlıklı insan 1. Macit 2. Halil'dir. Kımse kusura bakmasın abi bile denmez o adama.
Gözde de ağzıyla kuş tutsa bile 100 kiloyu göremez asla.

kızlar dün kim elendi.bakamadım

Bu hafta kırmızı takım kazandı ve mavi takım Fulya yı eledi. :112:
Bir de geçen hafta yapılan bir yarışma sonucunda kazanan takım istediği bir yarışmacıyı geri getirme hakkına sahipti. Yarışmayı mavi takım kazandı ve Fatih kırmızı takıma geri döndü. :112:

Kızlar bugün izlediniz mi? saç ve makyaj ne kadarda değiştirdi öyle resimleri bulamadım henüz bulan olursa ekleyebilir mi?

İçlerinden elifle macit çok farklı görünüyor ya..

Kiloları yüzünden hayatlarını normal seyrinde yaşamayı bırakmış, 7 kadın ve 7 erkek… 14 hafta sürecek “Yeni Bir Hayat” yarışmasında, tam 2 ayı geride bıraktı…
Son 5 hafta kala sadece doğru beslenme ve sporla 5 yarışmacı toplamda 138 kg. verdi…
Gözde 22,3 kilo verdi…
Elif 22,1 kilo verdi…
Semra 19,6 kilo verdi…
Fatih 39,5 kilo verdi…
Macit 34,5 kilo verdi…

Macit 2 ayda 34,5 kilo verdi…

Gözde 22,3 kilo verdi…

Elif 22,1 kilo verdi…

Semra 19,6 kilo verdi…

Fatih 39,5 kilo verdi…

Macit çok değişmiş ya 2 foto arasında ki farka baksana

macit ne güzel olmuş öyle ya çok sevdim adam işin ipini elinde tuttu haketti aslında bu görüntüyü biraz cesaret biraz özgüven bakın ne güzel bir hale gelmiş çok sevindim macit adına

Bende çok sevindim inşallah böyle devam eder pes etmez ve istediği hedefe ulaşır

Ömere çok sinir oldum Ayhana da üzüldüm ya :106:
[video=youtube;pQUcAAueYi4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pQUcAAueYi4[/video]

Bugün ki ağırlık oyununu izlediniz mi kızlar? Eski yarışmacılar ağırlık hediye ettiler birbirlerine ve ağırlığa dayanamayan elendi. Herkes sinir olduğu kişiye ağırlık yolladı 10kg :18:

Ve macıt gıder. oleyyyy

macıtı ve ozellıklede o ıgrenc saclarını gormeyecegım ıcın cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…