Star tv 'Yeni Bir Hayat' yorumları 1 haftada kim kaç kg verdi (ayrıntılı kg bilgisi:)

Yanlış bişey olsa yaptırmazlardı heralde :44: Yoksa reyting için yaptırırlarmıydı :44: Bilemedim bende şimdi ama insanların sağlıklarıyla oynuycaklarını sanmıyorum sonuçta amaç sağlıklı beslenerek ve spor yaparak zayıflamak amaçları. Yanlış bişey olsa yapıcaklarını sanmıyorum ama mesela denilir ya hani zayıfladıktan sonra sporu bırakıcaksan eğer baştan spor yapma diye. sonra vücut daha fazlasını geri alıyomuş. Aslında sağlıklı olmak için günde enaz 1 saat yürümemiz şart...

Son düzenleme:
Sonuçta biz sadece spor yaparken izliyorum günde en fazla 3 saat fln yapıyolardır herhalde :26:

Ya evt, orda sağlıkla vermeye çalışıyorlarkilolarını. O yüzden onlar için daha az risk taşıyor belki ama onların 24 saat uzman kontrolünde olduklarını da unutmamak lazım. Ki bir de reyting etkisi var. Bu ikisi birleşince onlar her şeyi doğru yapıyordur diye bizde kendimizde uygulayamayız bence. :44:

Elenıyorlar fakat sanıyorum kı gene spor salonu ve diyet için desteklerini çekmiyorlar.İyide oluyor sonucta buıda bı realıty sow oldugu ıcın bır tek kazanan olması normal...Bu arada mavı takımdan ELİF ve AYHAN dan nefret edıyorum.Bir insanı tanımadan sevmeyecegım aklımın ucundan gecmezdı ama o kıza kanım ısınmadı bı turlu.AYHAN da fazla hırslı kazanma hırsı herseyın onune gecıyor cok tehlıkelı bı yapıda yapmacık gelıyor bana.Acıkcası kırmızı takım bana daha samımı gelıyor.Mavı takımdan semra cok motıve.Açıkcası o yarısmaya katılmak ısterdım ama kendımde o kadar ozguven yok malesef...

Bu arada sadece sporlarını gosterıyorlar bence nasıl beslendıklerını ve dıyet lıstelerınıde gostermelıler.İnsan merak edıyor !

Kilo verdikçe kilo vermeleri de zorlaşıyor Ömer niye gitti ya :/ Ben çok seviyordum onu çok tatlıydı

ya mert ali de mi gitti son bölümün sonunda göremedm eşyalarını topluyordu leynn noldu

ömer çıktı ama dışarıdada çok kilo vermişş çokk yakuşuklu olmuşş
aslında ömer,hakan ve fatih zayıf olsalar çok yakışıklı yüzler ortaya çıkacakk

Yesimcimmmmm super konu olmus!
Muthis bir program bu! Hic kacirmiyorum, acayip hirs yapiyorum onlari gordukce
Bugun bende diyete basladim, oyle pazartesi gunu falan hesaplamadim vallahi, denk geldi
Insallah Semra kazanir, o paraya en cok onun ihtiyaci var cunku!

Son düzenleme:
semra kimdi ki:44:
bu arada mavi takımdaki elife gıcık oluyorum.ayhanın gitmesi kötü oldu.ama sağlık için

semra kimdi ki:44:
bu arada mavi takımdaki elife gıcık oluyorum.ayhanın gitmesi kötü oldu.ama sağlık için

30 yasinda bi bayan, kucuk bir kizi var, temizlik yapiyor evlerde.
Gecekondu gibi bir evde yasiyor garibim. Vallahi foto yuklemesini bilsem koyardim simdi buraya hemen hatirlardin.

Elif'e kim gicik olmuyor ki, kendisini yere atti bir kere hoca kizdi diye, gule gule bi hal oldum izlerken, kendini begenmis uyuz kariiiiiii

SEMRA TIKTIK
Gündelikçi
Başlangıç Kilo : 102,7

Yesimcimmmmm super konu olmus!

Teşekkür ederim canım yeni gördüm yazdığını kusura bakma lütfen konu iyi oldu ama gerektiği gibi ilgilenemedim aslında kg takibini her hafta düzenli yazmayı planlamıştım ama denk gelmiyo her zaman malesef.. ya evde olmuyorum yada başka bişey. Sizde programla ilgili bildiklerinizi yazarsanız güzel olur aslında

Hic sorun degil tatlim :)
Tamam bir dahaki sefere, yarismacilarin verdigi kglari yazacam buraya

Bu arada kizlar en cok hangi takimi destekliyorsunuz?

Kırmızı renginden midir nedir daha sıcak geliyo bana

Her yarışmada öyle olur genellikle. ya kırmızı sıcaklığıyla uyumlu insanları çekiyo yada bize sıcak gelip o takıma karşı olumlu tutuyo anlamadım gitti bu işi canım

Kirmizilari tutuyorum, ama isterim ki Semra kazansin, ne ilginc dimi
Macit ve Elif'i hic sevmiyorum, gitsinler artik yaaaaa

çok özeniyorum seyrederken.

ama sürekli spor yaptıkları zamnları gösteriyorlar.

kim bilir nasıl bir diyet programları var.

belkide yanlış yönlerdirmemek için yayınlamıyorlar bunları.

ama insan merak ediyor nasıl bir sistem izliyorlar.

bende semrayı destekliyorum.

nedeni, ordan çıktıktan sonra böyle imkanlarının olmayacağı için.

zaten kendide söylüyor bunu ve de azminin önünde saygıyla eğiliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…