kızlar hiç yürümemiş insanların bi anda okadar spor yapması doğru mu acaba.ben günde 1 saatten fazla spor yapıcağım zaman durduruorum kendımı kalbim durur çok yüklenirsem diye. kuruntu mu yapıorumkiçünkü bi ara günde iki saat spor yaparak 90 kilodan 85 kiloya düştüm sonra korkup azalttım sporu
kızlar hiç yürümemiş insanların bi anda okadar spor yapması doğru mu acaba.ben günde 1 saatten fazla spor yapıcağım zaman durduruorum kendımı kalbim durur çok yüklenirsem diye. kuruntu mu yapıorumkiçünkü bi ara günde iki saat spor yaparak 90 kilodan 85 kiloya düştüm sonra korkup azalttım sporu
semra kimdi ki:44:
bu arada mavi takımdaki elife gıcık oluyorum.ayhanın gitmesi kötü oldu.ama sağlık için
Yesimcimmmmm super konu olmus!
Teşekkür ederim canım yeni gördüm yazdığını kusura bakma lütfenkonu iyi oldu ama gerektiği gibi ilgilenemedim aslında kg takibini her hafta düzenli yazmayı planlamıştım ama denk gelmiyo her zaman malesef.. ya evde olmuyorum yada başka bişey. Sizde programla ilgili bildiklerinizi yazarsanız güzel olur aslında
Kırmızı renginden midir nedir daha sıcak geliyo bana
Al bendende o kadar!
Her yarışmada öyle olur genellikle. ya kırmızı sıcaklığıyla uyumlu insanları çekiyo yada bize sıcak gelip o takıma karşı olumlu tutuyo anlamadım gitti bu işi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?