Star tv 'Yeni Bir Hayat' yorumları 1 haftada kim kaç kg verdi (ayrıntılı kg bilgisi:)

kızlar benı yanlış anlamayın ama kilosu cok olan ınsanların baslarda cok kılo vermesı normal.kilo azaldıkca vermek cok zorlaşıyor..o yarışmalardakı 1 haftada 5 kilo vermelerı bıle normal

kızlar benı yanlış anlamayın ama kilosu cok olan ınsanların baslarda cok kılo vermesı normal.kilo azaldıkca vermek cok zorlaşıyor..o yarışmalardakı 1 haftada 5 kilo vermelerı bıle normal

Neden yanlış anlayalım canım. evet öyle sanırım bakalım görücez yarışmanın ilerleyen bölümlerinde ne kadar kilo vericekler. Ben denk geldikçe bakıyorum yarışmaya

Eleme oldu mu kızlar yaa ben izleyemiyorum uyuyorum hemen

Kevser dışarıda 6 haftada 21 kg vermiş.program sonunda açıkladılar

Yaani bu yarışma 6 hafta önce çekilmeye başlamış,bi başka deyişle 6 hafta önden gidiyorlar.

Kızlar bu haftada kırmızı takımdan fatih elendi ya üzülüyorum elendiklerinde inşallah hevesleri kırılmaz daha sonrasındada hırslarını kaybedip pes etmezler...

Ya evet.ama cıkması iyi olmus gene aynı sekılde devam edıyor.cıktıktan sonra ne kadar ıncelmıs.

Evet elendikten sonra yarışmadan takip etmeleri bırakmamaları güzel bişey. Evet ya baya zayıflamış. Bi de daha çok genç 27 yaşındaymış. Eskiden günde 3 paket sigara içiyomuş duydun mu? Maaşının %80i sigara ve yemeğe gidiyomuş :44:

Son düzenleme:
Evet ya bende üzüldüm. Bu yarışmaya en çok ihtiyacı olan isimlerden biriydi.. Çok fazla kilosu vardı neden onu elediler ki :44:

Eki Görüntüle 385436 Eki Görüntüle 385437

neden elediler diyorsunuz, çünkü o cüsseye göre daha fazla kilo vermesi gerekiyordu,verdiği kilo yüzdeye vurunca düşük kalıyordu ve
takımın toplam yüzdesini de düşürüyordu, diyet gruplarındaki arkadaşlar daha iyi bilir

bu arada ben en çok mert ali'ye şaşırdım,yüzü eridi bitti gibi görünüyordu bana ama
sadece 2 kilo vermiş, aynı şeyi bir takım arkadaşı da söyledi,"görüntü olarak çok kilo verdin diyorduk" dedi.

Elife gıcık oluyorum o gitmeli bence

Elif hocaya kızdı, sporu bırakmak istedi izin vermeyince kendini yere attı bayılma numarası yaptı resmen
aslında hepsinin psikolojileri bozulmuş yarışma ortamı yüzünden.
bence kırmızı takım kaybeder,fulyayı yazarlar,dokunulmazlığı almak için odaya girdiğinde yemeklerden yedi,
takım kararına uymadı, O da az kurt değil

Elif dokunulmazlıkta , "5 dk daha dursaydı fulyaya vercektim" dediği an , o ikiyüzlülüğüyle gıcık olmaya başladım şahsen

Aşırı spor yapıyorlar, o yüzden sarkmaları bizim düşündüğümüz kadar fazla olmayacaktır. Ve hatta bu kadar hızlı veriyor olmasalardı bence hiç ihtiyaçları olmazdı. Ama bakalım, bekleyip görücez. :112:

Zaten ben bu ilk hafayı izledim, Tmm dedim ya, ben bırakıyorum diyeti miyeti, beni bir hafta yeni bir hayat evine gönderin, ben bitirip gelim bu işi.

kızlar eleniyorlar ama orada kalmaya dewam ediyorlarmıs ben öyle duydum

Evt. Çünkü final günü elenenler arasında da ayrı bir sıralama yapılacak. İçlerinden en çok kilo verene 100.000 TL ödül var. :112: Yarışmanın birincisine 250.000 Tl ydı sanırım di mi?
Yani evt derken, evde kalmıyorlar bildiğim kadarıyla ama yarışmaya da devam ediyorlar. :112:

Son düzenleme:
kızlar hiç yürümemiş insanların bi anda okadar spor yapması doğru mu acaba.ben günde 1 saatten fazla spor yapıcağım zaman durduruorum kendımı kalbim durur çok yüklenirsem diye. kuruntu mu yapıorumki çünkü bi ara günde iki saat spor yaparak 90 kilodan 85 kiloya düştüm sonra korkup azalttım sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…