- 3 Ağustos 2020
- 1.733
- 2.819
- 63
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.181
Kalan 36Bende okurum 2 tane
Bende 2 alıyorumm kalan 34Kızlar,Morrmeneksee yönetiminde bu dua grubunda hepimiz nasiplendik Allah kendisinden razı olsun. Rabbim dualarımızı, niyetlerimizi kabul etsin, oldu sevincini hepimize yaşatsın inşallah
Şimdi biz de kendisinin niyetine 41 tane Fetih Süresi okuyalım.
Okumak isteyenler birer, ikişer tane alıp sayıdan düşerek ilerleyelim inşallah
Ben 3 tane aldım. Kalan 38
X xnobodyx
Cemoos (cemile)
Mucizem43 (gülizar)
Tiniminimavihanim (Esra)
Mavi Mandalina (öznur)
Cookiie
life ligh (elif)
Ballikabak
kucukagac (Zeynep)
MoonfacedMom (sevgi)
M-Mavera2048
LadyNurr (gökçe)
M Morlale8 (kezban)
Vanillin (terane)
H M (Hatice)
Meryeemmm_
Larka (filiz)
SoLeiL12 SoLeiL12 (rahime)
Jou (elçin)
Esse-esse (sude)
ISSIZZ
4melek1anne (tuba)
Pembe Lotus
Ssevincli
WhiteF0X
Evva (melek)
@Betullx
R rana20 (rabia)
Morm (merve)
@Maviayyy
Passi0n
Ssevincli abla
Nefes0858 (ferda)
agustos72
Ilayumut
1 tanede ben aldım kalan 33Bende 2 alıyorumm kalan 34
Canım morr menekşemm allah razı olsun sendennn yüzbinkereee❤❤❤❤Morrmeneksee
Hayırlı olsun canm tedaviyle mi olduCnm ben hamileyim cok şükür bulantilarla boğuşuyorum su sıra. Ins bu kez saglikla kavuşurum.. Darısı sağlıkla hepinizin başına ins
Sağol cnm darısı isteyen herkesin başına insHayırlı olsun canm tedaviyle mi oldu
Aynen kuzucm vesile herşey veren Allah o dilerse olurSağol cnm darısı isteyen herkesin başına insclife macun kullandım bide maxijuno vitamin kullandım vesile oldu cok şükür
Benm yumurtlama problemim yok kuzucm kullansam da faydası olmaz hazır düzenimi bozarım. Bizimki sperm morfolojisi sıfır başka bi problem yok ona da çare bulamyrz çare Allah'tanSağol cnm darısı isteyen herkesin başına insclife macun kullandım bide maxijuno vitamin kullandım vesile oldu cok şükür
Esin takviye falan kullandi mi peki cnm bulmuyorum açıkçası erkekde problem olunca nasıl oluyor diyeBenm yumurtlama problemim yok kuzucm kullansam da faydası olmaz hazır düzenimi bozarım. Bizimki sperm morfolojisi sıfır başka bi problem yok ona da çare bulamyrz çare Allah'tan
Kullandı canm ama faydası olmadı morfolojiye hep sayı ve hız arttı aslında bu şekilde hamile kalınır ama nasip değil Daha demek kiEsin takviye falan kullandi mi peki cnm bulmuyorum açıkçası erkekde problem olunca nasıl oluyor diye
Bende aldım 2 taneKızlar,Morrmeneksee yönetiminde bu dua grubunda hepimiz nasiplendik Allah kendisinden razı olsun. Rabbim dualarımızı, niyetlerimizi kabul etsin, oldu sevincini hepimize yaşatsın inşallah
Şimdi biz de kendisinin niyetine 41 tane Fetih Süresi okuyalım.
Okumak isteyenler birer, ikişer tane alıp sayıdan düşerek ilerleyelim inşallah
Ben 3 tane aldım. Kalan 38
X xnobodyx
Cemoos (cemile)
Mucizem43 (gülizar)
Tiniminimavihanim (Esra)
Mavi Mandalina (öznur)
Cookiie
life ligh (elif)
Ballikabak
kucukagac (Zeynep)
MoonfacedMom (sevgi)
M-Mavera2048
LadyNurr (gökçe)
M Morlale8 (kezban)
Vanillin (terane)
H M (Hatice)
Meryeemmm_
Larka (filiz)
SoLeiL12 SoLeiL12 (rahime)
Jou (elçin)
Esse-esse (sude)
ISSIZZ
4melek1anne (tuba)
Pembe Lotus
Ssevincli
WhiteF0X
Evva (melek)
@Betullx
R rana20 (rabia)
Morm (merve)
@Maviayyy
Passi0n
Ssevincli abla
Nefes0858 (ferda)
agustos72
Ilayumut
Aynen öyle kısmet herşeyin bi zamani var. Peki tüp bebek denediniz miKullandı canm ama faydası olmadı morfolojiye hep sayı ve hız arttı aslında bu şekilde hamile kalınır ama nasip değil Daha demek ki
2 tanede ben aldım kalanBende aldım 2 tane
Kalan 31
Maşallah sübhanallah Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağına aldığın günüde nasip etsin kac sene sonra hamile kaldın daha önce tedavi oldunmu arkadaşım bende clife macunu duydum simdi tüp bebek aşamasındayım nasip olmazsa clife denemeyi düşünüyorum inşallah nasip olur gerek kalmaz dualarına bizide eklermisinSağol cnm darısı isteyen herkesin başına insclife macun kullandım bide maxijuno vitamin kullandım vesile oldu cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?