- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.021
Benide eklermisiniz Allah için arkadaşlar bende tedavi görüyorum bu gün test yaptım çıkmadı dua edin bende sizlere ediyorum lütfenCemoos actım canımcım..
Evet kızlar
Tiniminimavihanim
@Kzbnylmz
@zinciriye
@Ssevincli
R rana20
SoLeiL12
Life light
@Ruzgarruya
Kızlar sızı bıliyorum ben... Baska kım ıstıyorsa etiketleyin katılım olursa ozellıkle 40 kısi olursa daha makbul olur toplu dua da bulusursunuz ınsallah
Tamam cnmMorrmeneksee ben bitirdim listeyi de karışmasın diye yazmadım sana canım
Cnm suan bu lıste bitmek uzere olurda tekrar baslanırsa ona eklerız olurmu sen dualarımız sızınle bölümünü takipte kal arkadaslar gruplar acıyor ztnBenide eklermisiniz Allah için arkadaşlar bende tedavi görüyorum bu gün test yaptım çıkmadı dua edin bende sizlere ediyorum lütfen
Okudum Allah kabul etsinÇEKECEĞİMİZ ESMA : YA VARİS CC.
El-Vâris (c.c.) esmasının manası : Mülkün gerçek sahibi, mevcut olan her şeyin mutlak sahibi ve hakiki maliki demektir. Tüm varlıkların gerçek tek sahibi.
OKUYACAĞIMIZ DUA :RABBÎ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN
Anlamı : Rabbim! Bana salihlerden (olacak bir çocuk) ihsan eyle
KİŞİ BAŞI NE DÜŞECEK
YA VARİS CC. =) 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =) 500 TANE
GÜNLÜK 2 KISİYE OKUNACAK KIZLAR
BİLDİRİM SAATİ 20.30 SONA ERECEK
OKUYACAĞIMZ SIRADAKI KİŞİLER(02.07.2021)
@Betullx
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =500 TANE
@rana20 (rabia)
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN = 500 TANE
KIZLAR LÜTFEN BİLDİRİM KONUSUNDA HASSASİYET RİCA EDİYORUM GÜZEL, AKIŞKAN, SERİ İLERLEYEN BİR GRUBUMUZ OLSUN INSALLAH
LÜTFEN BİLDİRİM YAPARKEN BENI ETIKET YAPMAYI UNUTMAYIN
TOPLAMDA 1 KISIYE OKUNAN SAYI
YA VARİS CC :17.000
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN :17.000
X xnobodyx
Cemoos (cemile)
@Mucizem43 (gülizar)
Tiniminimavihanim (Esra)
@Zehra_kaya (öznur)
@Bal Perisi
@life ligh (elif)
@Ballikabak
@kucukagac (Zeynep)
@MoonfacedMom (sevgi)
@Mavera2048
LadyNurr (gökçe)
@Morlale8 (kezban)
@Vanillin (terane)
@H M (Hatice)
@Meryeemmm_
@Mavi askkk (filiz)
SoLeiL12 (rahime)
@Jou (elçin)
@Esse-esse (sude)
@ISSIZZ
@3cicekannesi (tuba)
Pembe Lotus
@Ssevincli
@WhiteF0X
@Evva (melek)
@Betullx
@rana20 (rabia)
@Morm
@Maviayyy
@Passi0n
@Ssevincli abla
@Nefes0858 (ferda)
@agustos72
@Ilaymilya
Tamam canım sağolTamam cnmCemoos ve senı tümden okudu olarak ısaretleyirm ben
Tam teşekkür ederim ama ben fazla giremiyorum telefonum kırıldı televizyondan yazdım ismim yasemin siz ekleyip dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim isimlerinizi bilmiyorum ama hepiniz için dua ediyorum Allah ım kabul etsin şimdiden aminnnnnnn......Cnm suan bu lıste bitmek uzere olurda tekrar baslanırsa ona eklerız olurmu sen dualarımız sızınle bölümünü takipte kal arkadaslar gruplar acıyor ztn
Tamam canım ben okurum bitmek üzere zaten işaretle sen beni canımBen bence senı okudu olarak ısaretleyim cemos sen zaten okursun
Aminn Allah razı olsun
Ya layd'M Allah sızdende razı olsun bana da boyle dua ediyorsunuz ya bende nasıplenıyorum@Betullx ve R rana20 için okudum allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinMorrmeneksee menekşem allah sendende razı olsun dua şıyosun bizlere hiç tanımadığımız insanlardan dua ettiriyosun Rabbim gönlüne göre versin
Allah kalbindeki tüm duaları en güzel şekilde yaşatsın ayşemYa layd'M Allah sızdende razı olsun bana da boyle dua ediyorsunuz ya bende nasıplenıyorumki şu sıralar o kadar ihtiyacım varkı benımde anlatamam size.. Sizler bebiş için ben baska birsey ıcın beklıyorum rabbım bekletılerımızi bosa cıkarmasın.. Aklınıza geldıkce banada edın dua ismim ayşe benım de.
YaaKızlar sizler için de uygunsa liste bittikten sonra son olarakMorrmeneksee nin niyetine ya istediği bir esma, ya birer tane yasin veya salavat-ı tefriciye okuyalım. Allah razı olsun bizler için çok çalıştı çabaladı vesile oldu böyle güzel bir grupla dua kardeşi olduk. Tabii sizlerin de varsa farklı bir öneriniz çoğunluğa uyarak bu kardeşimiz için de bir dua kardeşliği yapalım diyorum.
OkudumÇEKECEĞİMİZ ESMA : YA VARİS CC.
El-Vâris (c.c.) esmasının manası : Mülkün gerçek sahibi, mevcut olan her şeyin mutlak sahibi ve hakiki maliki demektir. Tüm varlıkların gerçek tek sahibi.
OKUYACAĞIMIZ DUA :RABBÎ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN
Anlamı : Rabbim! Bana salihlerden (olacak bir çocuk) ihsan eyle
KİŞİ BAŞI NE DÜŞECEK
YA VARİS CC. =) 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =) 500 TANE
GÜNLÜK 2 KISİYE OKUNACAK KIZLAR
BİLDİRİM SAATİ 20.30 SONA ERECEK
OKUYACAĞIMZ SIRADAKI KİŞİLER(02.07.2021)
@Betullx
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN =500 TANE
@rana20 (rabia)
YA VARİS CC = 500 TANE
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN = 500 TANE
KIZLAR LÜTFEN BİLDİRİM KONUSUNDA HASSASİYET RİCA EDİYORUM GÜZEL, AKIŞKAN, SERİ İLERLEYEN BİR GRUBUMUZ OLSUN INSALLAH
LÜTFEN BİLDİRİM YAPARKEN BENI ETIKET YAPMAYI UNUTMAYIN
TOPLAMDA 1 KISIYE OKUNAN SAYI
YA VARİS CC :17.000
RABBİ HEB LÎ MİNES SÂLİHÎN :17.000
X xnobodyx
Cemoos (cemile)
@Mucizem43 (gülizar)
Tiniminimavihanim (Esra)
@Zehra_kaya (öznur)
@Bal Perisi
@life ligh (elif)
@Ballikabak
@kucukagac (Zeynep)
@MoonfacedMom (sevgi)
@Mavera2048
LadyNurr (gökçe)
@Morlale8 (kezban)
@Vanillin (terane)
@H M (Hatice)
@Meryeemmm_
@Mavi askkk (filiz)
SoLeiL12 (rahime)
@Jou (elçin)
@Esse-esse (sude)
@ISSIZZ
@3cicekannesi (tuba)
Pembe Lotus
@Ssevincli
@WhiteF0X
@Evva (melek)
@Betullx
@rana20 (rabia)
@Morm
@Maviayyy
@Passi0n
@Ssevincli abla
@Nefes0858 (ferda)
@agustos72
@Ilaymilya
Canım Allah razı olsun hep ediyoruz ama inşallah arkadaşlar için de uygun olur da toplu şekilde bir gün de sana okuyalım sen bunu sonuna kadar hak ettin.YaaSoLeiL12 valla içten ettığiniz bir dua yeter ozellıkle bırsey okumanıza gerek yok ınanın karsılık beklemeden yaptım, tamamen Allah rızasını gozeterek yaptığım bi grup oldu hıc gerek yok sadece dualarınızda bulundurun yeterli ben kendıme bol bol okuyorum Allahımm kabul etsin
Allah razı olsun canım ablam düşünmen yeterCanım Allah razı olsun hep ediyoruz ama inşallah arkadaşlar için de uygun olur da toplu şekilde bir gün de sana okuyalım sen bunu sonuna kadar hak ettin.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?