- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Anladm. Dua bitince yazarmCnm tek kısı oluncada 36 gun olacak toplamda o zaman lıstede cok uzuyor insanların sıkılmasına sebep oluyor maalesef.. Yanı hemen hemen aynı sayıda bır grup yonettim 1 kısı okuduk gunluk ama gel gorkı herkes bıtse modundaydı gün uzadıkça ısteksızlıkler artıyor buda edecegımiz duanın gucunü cıddı manada etkiliyor.. Onemlı olan içtenlikle okunması uzayıncada bu sefer dedıgım gıbı bı bıtseydı moduna geçiliyor o zaman ne sevabı kalıyor ne baska bırsey
Okurum şimdi olmaz baskasina okutamam sadece gunde bir kisi nasıl olur diye sordum uzayacaksa oyle olmaz. Ben bos vakit buldukca beklemem oburlerine okurum sen yazdikca bildirim yollarm canm
Kaç tane eksik canım
Tamam canım ama destekleserekte hallebılırız sorun olmazOkurum şimdi olmaz baskasina okutamam sadece gunde bir kisi nasıl olur diye sordum uzayacaksa oyle olmaz. Ben bos vakit buldukca beklemem oburlerine okurum sen yazdikca bildirim yollarm canm
Kiz hele ben okudum hepsiiinii
Beynım yandı tamam canmKiz hele ben okudum hepsiiinii
Birde saat farkimiz var burda saat henuz 19.41Tamam canım ama destekleserekte hallebılırız sorun olmazsen nasıl istersen
Tamam canım brn seni okudu olarak işaretledım bitirirsın sen@mormene
Birde saat farkimiz var burda saat henuz 19.41
Aynen canm okuyorum su anTamam canım brn seni okudu olarak işaretledım bitirirsın sen
Ne eksik canım
Cikarim canim kaç kişi?
Bende daha çok kişiye okuyalım kimsenin hakkına girmeyeyim modundayım benCnm tek kısı oluncada 36 gun olacak toplamda o zaman lıstede cok uzuyor insanların sıkılmasına sebep oluyor maalesef.. Yanı hemen hemen aynı sayıda bır grup yonettim 1 kısı okuduk gunluk ama gel gorkı herkes bıtse modundaydı gün uzadıkça ısteksızlıkler artıyor buda edecegımiz duanın gucunü cıddı manada etkiliyor.. Onemlı olan içtenlikle okunması uzayıncada bu sefer dedıgım gıbı bı bıtseydı moduna geçiliyor o zaman ne sevabı kalıyor ne baska bırsey
Ne eksik canım
Tamam canlar gerek kalmadı sağolunCikarim canim kaç kişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?