Star Bust Göğüs Büyütücü Krem

Sangre.Noble

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
57
1
298
35
Bursa
Merhaba kızlar bugün nette araştırırken rastladığım bir krem. Türkliye de ilk ve tek nano teknolojili krem diye geçiyor.* Benim göğüslerim çok küçük değil ama yine de biraz daha büyümesini istiyorum. Destekli 80 bedende çok hoş duruyolar ama desteksiz sütyen takmak istiyorum. Bu kremi almayı düşünüyorum aranızda bunu kullanan ya da hakkında bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.

*Nano teknoloji aktif maddeleri atomik ve moleküler seviyede en iyi ve etkin biçimde, kullanılan yüzeye geçirebilen en yeni ve en gelişmiş teknolojidir.

valla bende büyütmek isterim ama bu tarz şeyin faydalı olacağına inanmıyorum hakikaten inansam alırım özelliklede doğumdan sonra sarkma ve yumuşama için...

Aslına bakılırsa dışardan kullanılan bir ürünün ben de kesin etkili olacağını sanmıyorum fakat içeriklerini değiştirip süsleyip püsleyip önümüze koyulduğunda inanmak istiyoruz. Şimdi bu nano teknolojisi ilgimi çekti ve açıkçası mantıklı geldi.

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…