• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

standlı bıçak seti

__tuanna__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
17
0
86
İstanbul
Kızlar merhaba,
Çeyizime bıçak takımı almak istiyorum tezgah üstü olanlardan. Klasik tahta standlı istemiyorum ama görselliği de olsun istiyorum. Bildiğiniz önerebileceğiniz bir marka var mı?
Arkadaşım emsan'ın setini almış çok hoşuma gitti ama aynısı olmasın diye alamıyorum.
Nette görseller de bi model gördüm FMS çelik diye bir marka üretiyormuş, Türk malı yazıyor açıklamasında ama markayı tanımıyorum hiç. Hiç duydunuz mu?
Mor olan arkadaşımın bıçakları. Siyah olan da nette gördüğüm

$13479050786597.jpg $Ýçerik.jpg

Ben korkmazin bir setini aldim normal standli bicaklari harika cikti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben korkmazin bir setini aldim normal standli bicaklari harika cikti

modelin adı yada fotografını paylasırmısın canım ? bu arada korkmaz tencere,cezve ve çaydanlık düşünüyorum var mı fikrin

modelin adı yada fotografını paylasırmısın canım ? bu arada korkmaz tencere,cezve ve çaydanlık düşünüyorum var mı fikrin

http://www.korkmaz.com.tr/urunler/aksesuar/bicak-setleri/a551-a551---duro-blade-1477

Bendeki model bu gayet keskin tavugun derisini iki hamlede atiyor parmaklara dikkat etmek lazim bende baya kesik var :) korkmazin tenceresi tavasi gayet guzel cevzem karacadan ondanda memnunum elektronik caycim var o yuzden caydanlik rafta duruyor

Esseden dokum tencere ve tava almistim harika tavuk kizartiyor temizlemeside kolay gecen guvec yaptim cok guzel pisirdi

http://www.korkmaz.com.tr/urunler/aksesuar/bicak-setleri/a551-a551---duro-blade-1477

Bendeki model bu gayet keskin tavugun derisini iki hamlede atiyor parmaklara dikkat etmek lazim bende baya kesik var :) korkmazin tenceresi tavasi gayet guzel cevzem karacadan ondanda memnunum elektronik caycim var o yuzden caydanlik rafta duruyor

Esseden dokum tencere ve tava almistim harika tavuk kizartiyor temizlemeside kolay gecen guvec yaptim cok guzel pisirdi

tesekkür ederimmm:16::16:

Sormak istedigin ne varsa seve seve yardimci olurum benimde cok ceyizim vardi kullanmasin dediler ama hepsini kullaniyorum

canım bernardonun ve hısarın var .Çok şık duruyorlar gorsellık istıyrsan.
Ben de bır ara bıçaklara takmıştım kafayı sanki kasaplık yapıcam:1:
sonra geçti o merakım.Malum bız bayanlar mutfakta geçiriyruz zamanımızı halıyle merak oluyor.

Ben hisarin kullaniyorum cok sik ve kullanisli biraz fiyati pahali

Back