• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stand hostesliği hakkında yardım

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
358
Arkadaşlar beni az çok diğer konularımdan anlarsınız maddi sıkıntı ve de eklenen nişan masrafları felan :32:
Şimdi size danışmak istediğim birşey var. Ben marketlerde stand üzerine sadece hafta sonları çalışmak istiyorum. Ama kararsız kaldım gözümde büyüyor korkuyorum yapabilir miyim diye :26: Aslına bakarsanız benm 5 yıl ünlü mağazalarda danışmanlık tecrübem de var. Yalnız hosteslik farklı geliyor sanki. Ücretleri ise sanırım 2 gün için 100 TL den başlıyor diye biliyorum.Aranızda çalışmış tecrübesi olan arkadaşların bilgilerinden yararlanmak istiyorum hatta bildiğiniz ajansları özelden atabilirsiniz de. :17:

cnmm her firmanın farklı hatta firmadaki markalarda bile farkediyor :34:
gözünde büyümesin ilk 3-4 defa zorlanıyorsun sonra alışıyorsun....

günlük 35 TL den başlıyor 100 e kadar çıkıyor.....

ödeme günleride firmalara göre değişiyor.... ama zor biraz :31: maalesef

​ben yapmadım ama yapan tandıklarım var genelde günlük 35 tl veriyorlar ama çok yorucu bir iş yemek yemeye bile vakti olmuyor resmen akşama kadar ayaktasın çok yorucu bir iş Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim kızlarr yoruculuğuna alıştım zaten önceden de 12 saat ayakta çalıştığım günleri hatırlıyorum ama şimdi 8 saat ile sınırlandırılmış şükür. 35 de azmış yahuu :ssz: ben 70 felan olduğunu bile duymuştum :26: bakalım daha tecrübesi olan varmı

Canım ben çalıştım yıllarca ajansların geneli 40-45 tl günlük + uzak marketlere verdiginde yol parası veriyorlar. Yerel marketlerde çalışırsan yani küçük marketlerde oradan personelle beraber yemegini yiyebilirsin fakat büyük marketlerde yemek sana ait oluyor.. sabah 10 aksam 7 veya 11-8 olarak çalışılıyor 40-45 dk yemek molası ögleden sonra ise 15 dk çay molası hakkın oluyor.. Aslına bakarsan küçük harçlıklar edinmiş olursun kolay bir iş fakat gercekten emeginin karsılıgını alamıyorsun yoruluyorsun standın sorumlulugu vs hep sende oluyor..

bende yapmıstım cok kolay degil evet ama kısa dureli oldugu icin insan kaldırabiliyor yani 2-3 gun icin 100-150 arası gibi bir ucret alıyorsun hicde fena degil egerki varsa calısabilcegin yerler bence bir kezde olsun dene katkı saglar

Arkadaşlar beni az çok diğer konularımdan anlarsınız maddi sıkıntı ve de eklenen nişan masrafları felan :32:
Şimdi size danışmak istediğim birşey var. Ben marketlerde stand üzerine sadece hafta sonları çalışmak istiyorum. Ama kararsız kaldım gözümde büyüyor korkuyorum yapabilir miyim diye :26: Aslına bakarsanız benm 5 yıl ünlü mağazalarda danışmanlık tecrübem de var. Yalnız hosteslik farklı geliyor sanki. Ücretleri ise sanırım 2 gün için 100 TL den başlıyor diye biliyorum.Aranızda çalışmış tecrübesi olan arkadaşların bilgilerinden yararlanmak istiyorum hatta bildiğiniz ajansları özelden atabilirsiniz de. :17:

eğer aksam saatlerinde calısmak sorn olmazsa
benim kuzenlerim stand hostesligi degil de
hani dügünlerde oturma planında filan yardımcı olan kızlar var ya o sekilde calıstılar
hem daha az saatleri var
düğünün ilk iki saatinde filan calısıyorsun hem de iyi para kazanıyorlardı.
ortam da nezih oluyor sonucta dügün ortamı .

eğer aksam saatlerinde calısmak sorn olmazsa
benim kuzenlerim stand hostesligi degil de
hani dügünlerde oturma planında filan yardımcı olan kızlar var ya o sekilde calıstılar
hem daha az saatleri var
düğünün ilk iki saatinde filan calısıyorsun hem de iyi para kazanıyorlardı.
ortam da nezih oluyor sonucta dügün ortamı .

Aa ben hiç bu işi duymadım büyük ihtimal lüks yerlerde olur İstanbul da mı kuzenlerinizde.

yukarıdaki arkadaşın dedigi dügün salonlarında çalışan bayanlarda var yaşadıgım şehirdeki hemen hemen bütün dügün salonlarında bayanlar var illa lüks olması zorunlu degil bayanlar genelde oturma planını yapıyorlar dügün sırasında eger pistin içinde küçük çocuk varsa onları oradan çıkarıp ailelerine veriyor vs işler bu tür yerlerde başvuru yapabilirsin

Ben öğrenciyken İzmirde çalışmıştım stand hostesi olarak.
Marketlerdeki hosteslere ajanslarını sorup memnun olanlardan numaralarını alıp görüşmüş ve o şekilde başlamıştım.
Sabah 10:00 akşam 19:00 arası öğle arası ve çay molası hariç ayakta durmak filan zor işti hani.
Belim kopardı. Ama insanın kendi parasını kazanması gibisi de yok hani.
Sonra yeni ortam değişik hayatlar görüyorsun ne bileyim öğrenciyken denenesi türden bişey bence:6:

Back