stanbulda sezeryan da en iyi Hastane ve Doktor budur dedikleriniz?

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
38
merhaba arkadaşlar doğuma çok az kaldı ve en iyi hastane ve doktor araştırmasına giriştim aslında kontrol olduğum doktor da çok iyi ama orda fiyatlar çok yüksek uygun ve düzgün bir hastane olsun istiyoruz herkez gibi istanbulda sezeryan doğumdan her yönden ideal bulduğunuz hastaneler varsa paylaşırmısınız a.s.:CüvCüv:

slm canım
benim doktorum Acıbademden geldi doğumumu sezeryanla ıncirli Ethicada yaptım hem diğer hastanelere göre fiyatı uygun hemde bebek dostu bir hastane.doktorum 1500tl almıştı,1000tl de hastaneye ödemiştik.
hayırlı doğumlar olsun inşallah.

ben göztepe medical park hastanesi mehtap yazıcıoğlunda doğum yaptım tavsıye ederım fyatı cok uygun değil ama dr ve hastane çok iyi ben çok memnun kaldım

bende ethica incirlide doğum yaptım özel sigortamız olduğu için ücret ödemedim ama uygun olduğunu düşünüyorum fiyatının.doğumum epidural sezeryanla oldu.nasıl doğurduğumu anlamadım.konuşa konuşa gülerek bir doğum oldu.doktorum nur tüzünerdi.ve ne şanslıyımki hastanenin meşhur doktoru ali paşa beyde doğuma iştirak etti dikişlerim çok güzel oldu.hatta bir kısmı kayboldu bile sanki:nazar: ayrıca diğer doğumhanedeki ekip fotoğraf çektiler bol bol.güzeldi ya o anı yaşamak isterim tekrar:CüvCüv:

arkadaşlar yıllarca birlikte çalıştığım dr herman işçiyi öneririm sezeryanda 1 numara kendiyle yarışıyor adeta. normal doğum için aynı şeyi söyleyemicem ama sezeryan düşünenler için kesinlikle vazgeçilmez.

ethica dan dr. uğur kal ile medical park da spinal anestezi ile sezeryan oldum. tavsiye ederim. ssk ile her ikisine toplam 2250 tl ödedim.

Son düzenleme:
arkadaşlar yıllarca birlikte çalıştığım dr herman işçiyi öneririm sezeryanda 1 numara kendiyle yarışıyor adeta. normal doğum için aynı şeyi söyleyemicem ama sezeryan düşünenler için kesinlikle vazgeçilmez.

merhaba,
ben herman bey'in normal doğum taraftarı olduğunu duymuştum, siz niçin normal doğumda onu önermediniz?

X