stanbul dan Ankara ya Gelin olanlar.........

defneyagmur

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
3
0
42
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 sene önce evlendim eşimle görümcem vasıtasıyla tanıştık ve hiç tereddüt etmeden sevdiğim adamla birlikte ankarada yaşamaya karar verdim.işimi vede en önemlisi ailemi arkamda bırakıp geldim.evet benimde ilk 1 sene anlaşmazlıklarım oldu ve hemende hamile kaldım allaha şükür ailesiyle olan anlaşmazlıklarımızı çözdük(ilk gelin olmamdandır belki) şimdi bir sorunumuz yok 2.5 yaşında dünyalar tatlısı bir kızımız var.ama daha tam alışmış değilim ankaraya özellikle annemi çok özlüyorum ama eşimide çok seviyorum yalnız bir sorunum var hala iş bulamadım ve burda iş alanları çok dar memur olursan ne ala bekliyoruz bakalım........CADIARZU

Ehhh hoşgeldin o zamn canım...

Ankara da doğdum Ankara da evlendim ve hala burda yaşıyorum...

Haklısın sonradan gelsende burda uzun süredir yaşasan da iş alanları her zaman kısıtlıdır ama özel sektörde de uzun yıllar çalışan arkadaşlarımda vardır benim...

ınşallah gönlüne göre bir iş bulursun sende....

bence çok güzel şehir ankara ...istanbul gibi sorunlu vukaatlı şehir değil..
büyük ama bi okadarda sakin bence..
ben Ankaradan şuan oturduğum yere gelin geldim..
bilirim gurbet çok zordur ..aileni özlersin ..heryer yabancı alışamassın..
ama genede şanslısın..benim olduğum yerde insanlar buzdolabı gibi
yabancıları asla aralarına almazlar..
alıştım dilimde ..ama kalben hala alışamadım..

sizde memurluk sinavlari icin calissaniz belki kazanirsiniz arkadasim
olmaz mii nasil fikir ammaaaaa
yada ist. a gitseniz esinizleee ??

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Hepimiz evlendikten sonra bir yerden bir yerlere savrulduk..Analarımız babalarımız bırakıp evlilik uğruna bıraktık gittik.ızmirden Antalya'ya gittim bende..Hasretlik bir yerde dayanılır evinde huzur olsun canım .....

ayyy ne dogru yazmisin yaaa :gitme:
sahidende oyleee
bende ankaraya gelin geldimm hemde hataydan
ama hic alisamadim yaaaa :kedi:

insanın memleketi gibisi yok tabi ama ankarada yaşanılmayacak yer değil yania.s başkentimiz varmı ötesi ayrıca şu kriz ortamında sanayi şehrinde bile iş yok o yüzden biraz daha sabır. ankarada zaten sıkılmam mümkün değil koca şehir parkları alışveriş merkezleri piknik alanları haftasonları gidin eşinizle gezin

ayy burda en şanslı benım galıba esımın aılesı ankarada..ama ben evlendım..istanbulda yasıyorum..kurulu bır duzenım vardı..ben bozmak ıstemedım..eşim zatı yurt dıısndan yenı gelmıstı..oyuzden ıstanbula temellı yerlestık..

ıçerik nedeniyle konunuz “Hemşerim memleket nire ? ” bölümüne taşınmıştır. bilginize

bende ankaraya gelın geldım kayseriden ama eşimin ailesi sıvasta benımkiler kayserıde ankarada yanlızz okul arkadşları var onlarla gidp gelıyoz zamn gecıyo annemi, cok özluyorum belkide ailemin tek evladı oldumdan ben hala bu ankara alışamadım kayserı burdan daha guzel insanlar hiç komsuluk yapmıyo bi sey sorsan sankı bişey yapıcakmışim gıbı yuzune bakmıyolar allahin selamını bıle esırgiyolar nerde olursan ol ben sevmedım ve sevmıcemde ankarayi sokaklar pislık içinde vede gece 10dan sonra otobuste yok sosyal falıyetlerı hiç yok bide başkent olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…