Stalk olayi lütfen bakın

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.159
1.747
Ay cok fenayim kizlar aptal kafam instagramda eski flortumu stalkliyim dedim.Bir tane videosu vardi profili gezerken gecerken goruntuledim tabi ama begenmedim.Videolari kimlerin görüntülediği veya izledigini instagramda görebiliyor muyuz? Hemen engelledim ama ne olur ne olmaz simdi engel de işe yaramıyor biliyorsunuz.

Ay cok fenayim kizlar aptal kafam instagramda eski flortumu stalkliyim dedim.Bir tane videosu vardi profili gezerken gecerken goruntuledim tabi ama begenmedim.Videolari kimlerin görüntülediği veya izledigini instagramda görebiliyor muyuz? Hemen engelledim ama ne olur ne olmaz simdi engel de işe yaramıyor biliyorsunuz.
Bakılıyor diye biliyorum videoyu izlediyseniz eğer

Niye engellediniz ki? Videosunu izlediniz diye ne yapabilir. Ben asla takmam böyle şeyleri. O da eminim takılmaz bu duruma.

fake hesaptan falan bakmak lazım böyle şeylere nolur nolmaz
hikayelere gizli bakan tonla site ve uygulama var
dikkatli olunuz :)

Aman ne olmuş yani izlemişseniz? Boşverin gitsin. Kafanızı da stalkla malkla bozmayın, unutun onu bir süre, kendi hayatınıza odaklanın. .

X