Stajyer srclk dnemi baslad m?

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
35
ehliyet almak için subat ayı gibi sürücü kursuna yazılıcam.merak ettiğim sey bahsedilen stajyer sürücülük dönemi basladımı..galiba 2 sene boyunca stajyer sürücü olduguna dair bi belge veriyolarmıs ve yanında araba kullanırken ehliyetli biri olması gerekiyomuş..bu anlattıklarım ne kadar dogru bilmiyorum ama ben böyle duydum..bide ehliyet kaç ay sürüyor..beni bilgilendiriseniz sevinirimCADIARZU

bilgilerimi sizinle paylasayım hemen arkadaslar o yasanın mart ayında yururluge grmesi bekleniyor..aralıktaki sınawı kacırdıgınız için subattaki sınawa girmelisiniz buna yakalanmamak için..

arkadaşlar bildiğim kadarıyla stajyerlik dönemi başladı...çünkü aralığın 20 si gibiydi kardeşimi kursa yazdırmak için gittiğimizde geç kaldınız dediler.kurs dönemini kaçırmışız yani ...yeni dönem ocakta başlıyor ve 2 yıl stajyerlik yapacak dediler....ehliyet maliyeti 2 milyarı bulacak demişti kurstakiler...siz yinede bir araştırın derim...

kızlar başlamamış şimdi sürücü kursunu arayıp sordum...ne zaman başlıcak dedim henüz belli değil dediler...
bende yazılıcam inşallah şubatta...

hayır daha başlamadı bende bu ay kursa başladım şubat sınavındada inşallah geçerimm

Hayr güzelim henüz başlamadı bende 27 aralıktaki sınavımın kazandığımı az önce öğrendim çook mutluyum darısı sizlerin başına inş.ama şubatı geçirmeyin derim hemen alın bir an önce başarılar kızlar:sm_cool:

ben de stajerlik olayını duyar duymaz ehliyet kursuna yazıldım...Sanırım şubat sınavları son şansımız...
Pazar günü başlıyorum inş....

hıım demek öyle kızlar hadi bakalım hayırlısı son dönem öğrencileri siz oldunuz...kazasız belasız sürüşler diliyorum şimdiden =)))

Arkadaşlar 14 şubattan sonra son yani nisandan itibaren stjerlik başlıyor 2 yıllık stajer ehliyeti verceklermiş eğer kaza yapmazsan kurallara uyarsan ve sınavıda geçersen ehliyeti alabilecekmişsin .Ben 27 aralık sınavına girdim ve kazandım cumartesi dreksiyon sınavım var haftayada inş ehliyetim elimde olcak.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

inanmıyorum ya bende nisan da gitmeyi planlıyodum.
şimdi kayıt olsam başlayabilirmiyim yoksa geç mi kaldım

canım ehliyete yeni yazıldım ve sınavımız nisanın 18 i bizim ama çok zevkli bişey diğer dönemin direksiyon derslerine katılıyorum inanılmaz zevk alıyorum.ayrıca dediğin şeyi hiiiç duymadım

bu stajyer söylentisi 3 senedir var herkese son dönem sizsiniz diyolar 3 senedir. belki bu sefer doğrudur.

Böyle bir şey şu an kesinlikle yok. Bunun için çalışma yada düşünce var ama daha resmileşmediki kaldıki nisan son olsun.

her dönemde bu son diyorlar herkeste son şansım diye başvuruyor bende öyle yaptım ama benim üzerimden 2 dönem geçti hala değişen bişey yok....

ben ehliyetimi yeni aldım.şu an başlamadı diye biliyorum. ayrıca 2 milyar çok sölemişler yaaa.benim toplam 500 küsür tuttu. sürücü kursunu ucuz tutabildiğiniz kadar tutun.diğerleri 250-270 arası bişey tutuyo. ben kursun derslerine bile hiç gitmedim sadece direksiyon derslerine girmiştim. siz çalışırsanız (ki ben geçen sınavların sorularına bakıp girdim) kurs hiçbir işe yaramıyo.

X