stajyer ehliyet

esiy

Her aşk ölümü tadacakk..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
137
32
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır ehliyet alıp almama konusunda kararsızdım ancak bugün bir kaç sürücü kursuyla görüştüm bazıları 30 kasıma kadar kayıt olduğum takdirde stajyer ehliyet olmayacağını söylediler bazıları ise her türlü stajyer ehliyeti olacağını söylediler bu konuda bilgisi olan varsa öğrenebilir miyim?

Bende kayıt oldum 2 ay once ama herturlu stajyer surucu oluyormusuz gec kaldik malesef

Bende kayıt oldum 2 ay once ama herturlu stajyer surucu oluyormusuz gec kaldik malesef
Bende bugün görüştüğüm 5-6 ehliyet kursundan 3 tanesi kasım sonuna kadar kayıt olduğumda stajyer olmayacağımı söylediler tam olarak bilemedim

stajyer ehliyet kötü birsey degil. trafik kurallarina uyduktan sonra birsey olmaz merak etmeyin..

Her türlü stajyer ehliyete kaldık arkadaşlar sınavlardan yazılı olan aralık 12 de, direksiyon da muhtemelen ocak ayının başında olacak. Stajyere kalıyoruz yani...

arkadaşlar stajyer ehliyet iyidir. zaten sürekli kullanmadığınız durumlarda araba sürmede ustalaşmak 2 yılınızı alır. öyle kolay değildir hele ki düz vites kullanacaksanız. zaten stajyerken ehliyetin elinizden alınması için baya büyük bir şey yapmanız gerekir ki öyle elinizden alınsın. endişelenmeyin kurallara uyarsanız normal ehliyeti alırsınız.

Stajyer ehliyet neden bu kadar korkutucu geliyor size anlayamadım. Yoksa kurallara uymayı düşünmüyor musunuz :KK51:

X