Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Web programcılığı son sınıf öğrencisiyim. Bağcılarda oturuyorum ve staj hocamın zorlamasıyla Beşiktaşta çalışıyorum, Balmumcuda.. Bana weble alakalı bir yerde staj yapmalısın diyerek bana 20 km uzaklıkta fakat weble alakasız bir yere gönderen bi hocam var! ve gittiğim yol en az 1 buçuk saat.. Dönüştede öyle, üniversiteye hazırlandığım bu süreçte bu beni cok bunaltıyor.. Üstelik maaş almıyorum sayılır.. Ki maaş istemiyorum zaten.. Ama buraya beni bağlayan birşey yok.. Staj yerimde sadece 1 bayan var ve günde en fazla 10 dakika görüyorum. Ve bayan olmayan bir ortamda calısmak benim icin cok rahatsız edici bi durum..bilgisayarla ilgili oldugu icin genel olarak hep erkek var.. Buradakiler alıştığımın dışında cok kibarlar ve biraz yapmacık sayılırlar.. Bunda ne var demeyin, maddi durumum iyi olmasına rağmen hep bir eziklik hissediyorum burdakilere karşı.. Sizin için küçük ve çocuksu bir sorun gibi gelebilir fakat Üniversiteye hazırlanıyorum ve sayısalcıyım.. ruh halim pamuk ipliğinde, çok çabuk bozuluyor... En büyük sorunum yol Şimdi söyleyin buraya katlanmalımıyım? Yoksa gemileri yakıp staj yeri mi aramalıyım kendime sizden kocaman cevaplar bekliyorum ablalarım akıl verin

Son düzenleme: