• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Staj yaptim son gun cikolata goturecegim ama ?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
133
Ece cikolatasi var evde yarim kiloluk.onu ve yarim kilo da fistikli lokum gotureyim diyorum.
Ama kahve dunyasindan madlen al diyenler oldu.
Sizce ne yapayim ?
Ece cikolatasi posette oldugu icin biraz olmaz gibi geliyor.kutuda olsa daha resmi gelcek.gerci fabrika ortami cok da resmi degil ama ne biliyim karar veremedim.
Simdi bunlari defteri imzalayacak muhendislere goturecegim.4 kisiler.
Ama asil iscilere de goturnek istiyorum
Bir kutu daha mi alsam ece cikolatasindan 50 kisilik bir isci toplulugu.
Onemli bir konu degil ama icim rahat etmiyor.
Fabrika da cok iyi unlu bir fabrika degil yan sanayi.staj acisindanda oyle cok bir faydasi olmadi.yani bana gore ortami gorduk faydali oldu ama.mesela arcelikle yapan birine gore bizim gordugumuz pek bir makine yok.
Neyse iste ben cok sevdim o yuzden iyi bsiiler yapiyim istiyorum sanirim.bjr yandan da naptin sen de demesnler istiyprum :D

Bunu ne için yapıyosunuz anlamadım. Ordaki arkadaşların çikolata ihtiyacını gidermeye söz mü verdiniz?

Böyle bir gelenek mi var hiç bilmiyordum. Maddi durumunuz neye elverişli ise onu alın gitsin.

Ece cikolatasi var evde yarim kiloluk.onu ve yarim kilo da fistikli lokum gotureyim diyorum.
Ama kahve dunyasindan madlen al diyenler oldu.
Sizce ne yapayim ?
Ece cikolatasi posette oldugu icin biraz olmaz gibi geliyor.kutuda olsa daha resmi gelcek.gerci fabrika ortami cok da resmi degil ama ne biliyim karar veremedim.
Simdi bunlari defteri imzalayacak muhendislere goturecegim.4 kisiler.
Ama asil iscilere de goturnek istiyorum
Bir kutu daha mi alsam ece cikolatasindan 50 kisilik bir isci toplulugu.
Onemli bir konu degil ama icim rahat etmiyor.
Fabrika da cok iyi unlu bir fabrika degil yan sanayi.staj acisindanda oyle cok bir faydasi olmadi.yani bana gore ortami gorduk faydali oldu ama.mesela arcelikle yapan birine gore bizim gordugumuz pek bir makine yok.
Neyse iste ben cok sevdim o yuzden iyi bsiiler yapiyim istiyorum sanirim.bjr yandan da naptin sen de demesnler istiyprum :KK70:
gunaydiiiiiin :D su hediye kutulari satiliyor ya al oyle dikdortgen genis koy şikoltalari sonra da dagit bidaha şikolata alipta masraf yapmaya gerek yok bence Allah daha kotü dert vermesin :D

gunaydiiiiiin :KK70: su hediye kutulari satiliyor ya al oyle dikdortgen genis koy şikoltalari sonra da dagit bidaha şikolata alipta masraf yapmaya gerek yok bence Allah daha kotü dert vermesin :KK70:
Gunaydinnn :)) Aaa cok iyiii fikir yaaa .ayrica ne kadar pozitifsin tesekkurler yorumun icinn :))

Böyle bir gelenek mi var hiç bilmiyordum. Maddi durumunuz neye elverişli ise onu alın gitsin.
Gelenek değil ama yapılır bu tip şeyler. İlk prim aldığımda bende dağıtmıştım çikolata. Terfi ettiğimde yine dağıtmıştım.Çocuğu olan dağıtır onada denk gelmiştim. Terfi eden yine yapar bunu.
Cok anormal bir durum değil.

Evdeki ece ve ,herkese dağıtacaksanız üzerine biraz daha çikolata ekleyip katıstırıp koyun evde varsa şık bir tabağa,ordan dağıtırsınız olur biter.
Bahsettiğiniz 4 kişiye isterseniz küçük kutularda lokum yada cıkolata alıp verebilirsiniz.
Lokumu da annenin is yerinden bir arkadasi bize getirmis.ben de begendim,biraz da oyuzden onlara goturmek icimden geldi :)) tesekkurler yorumun icin :))

Gelenek değil ama yapılır bu tip şeyler. İlk prim aldığımda bende dağıtmıştım çikolata. Terfi ettiğimde yine dağıtmıştım.Çocuğu olan dağıtır onada denk gelmiştim. Terfi eden yine yapar bunu.
Guzel bir sey ya insan sevdigini sevildigini hisediyor.

Kizlar cok tesekkurler icim rahatladi :))
Simdi gidip staj defterimi bitireyim :)) hepinize iyi gunler.gununuz coook guzel gecsin :*

Evlenince cocuk olunca terfi alinca yapiliyor böyle seyler evet de staj bitince diger is arkadaslarinin bana birseyler yapması gerekmez mi mantiken :) sonucta stajyer belki maaş bile almiyor ya da düşük bir ücretle çalışıyor ona bir veda hediyesi yapılabilir.

Evlenince cocuk olunca terfi alinca yapiliyor böyle seyler evet de staj bitince diger is arkadaslarinin bana birseyler yapması gerekmez mi mantiken :) sonucta stajyer belki maaş bile almiyor ya da düşük bir ücretle çalışıyor ona bir veda hediyesi yapılabilir.
Tabi oyle de olabilir de bizim suan defter imzalama konusu var.boyle olunca biraz ellerine dusuyoruz :))

Back
X