E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Bir sürü parfümü var hangisi krem gibi yardımcı olursanız sevinirimben kullandım..bi arkadaşımda görüp çok beğenerek kullandım..dolumunu almıştım..dolumuda heryerde yok..huzur mağazalatındaki dolumlarda var..parfüm gibi değil çok değişik kokuyo..sanki alkol esansı yok içinde..direk kokuyla buluşuyosunuz..hoş..ben ara ara alıp kullanıyorum..biraz kremsi sanki..tam olarak çiçek meyve diye tanımlayamıyorum..meyve diil kesinlikle tatlıda diil..ama bi değişik..bakınız bence
Adı ne acaba yazarmısınben kullandım..bi arkadaşımda görüp çok beğenerek kullandım..dolumunu almıştım..dolumuda heryerde yok..huzur mağazalatındaki dolumlarda var..parfüm gibi değil çok değişik kokuyo..sanki alkol esansı yok içinde..direk kokuyla buluşuyosunuz..hoş..ben ara ara alıp kullanıyorum..biraz kremsi sanki..tam olarak çiçek meyve diye tanımlayamıyorum..meyve diil kesinlikle tatlıda diil..ama bi değişik..bakınız bence
cok merakk ettım nasıl bi koku ve sizin ki hangısıkızlar dupont kullananlar var mı aranızda? ben çok memnunum sizin de fikirlerinizi bekliyorum
nasıl bir koku ve nerden aldınızSt.dupont pour femme edp yı tavsıye ederım. 30 luĞunu aldım
tam olarak ismi ne dir ve ne kadar acaba ???süper bir koku bu kokuyla daha yeni tanıştım ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum
nasıl bir koku kalıcı mıydıBen st. dupont signature kullanmistim yurtdisindan hediye gelmisti cok cok cok guzel bir parfum bir esi daha yok benim icin her yerde aradim ama bulamadimTurkiyede signature yok galiba baska cesitleri var . Eger yurt disindan temin etme imkaniniz varsa dusunmeden alin derim bas dondurucu guzellikte bir koku.
nerden aldınız acabasüper bir koku bu kokuyla daha yeni tanıştım ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum
hangisi acaba nerden aldnzzkızlar dupont kullananlar var mı aranızda? ben çok memnunum sizin de fikirlerinizi bekliyorum
sanırm bunun acıgı varst dupont pour femme i hiç beğenmedim. hacı yağı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?