• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

St. dupont kullanıcıları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar dupont kullananlar var mı aranızda? ben çok memnunum sizin de fikirlerinizi bekliyorum:emir_bebek:

Annemde var "essence pure" olanı.. Baharatlı, biraz ağır ama çok etkileyici ve kalıcı bir koku...Benim hoşuma gidiyor...

ben hiç duymadım bu parfümü kızlar ama bir köşeye not ettim mutlaka bakıcam,ben lancome hypnose kullanıyorum ama michael kors islnd almayı düşünüyodum:utangac:

ben kullandım..bi arkadaşımda görüp çok beğenerek kullandım..dolumunu almıştım..dolumuda heryerde yok..huzur mağazalatındaki dolumlarda var..parfüm gibi değil çok değişik kokuyo..sanki alkol esansı yok içinde..direk kokuyla buluşuyosunuz..hoş..ben ara ara alıp kullanıyorum..biraz kremsi sanki..tam olarak çiçek meyve diye tanımlayamıyorum..meyve diil kesinlikle tatlıda diil..ama bi değişik..bakınız bence

bu çok güzel bi kokuydu yaaaa varmı dolumu kullanan varmı kızlar... krem gibi bi kokuydu yanlış hatırlamıyorsam...kullanan varmı ve nerden alıyorsunuz???

kızlar bilmiyorum ama for men i sevgilim kkullanıyorud ve bayılmıştım. ben burberry brit'i çok beğeniyorum, o tarz oryantal kokular hani. acaba beğenir miyim ki nedersiniz?

Ben st. dupont signature kullanmistim yurtdisindan hediye gelmisti cok cok cok guzel bir parfum bir esi daha yok benim icin her yerde aradim ama bulamadim:43: Turkiyede signature yok galiba baska cesitleri var:14:. Eger yurt disindan temin etme imkaniniz varsa dusunmeden alin derim bas dondurucu guzellikte bir koku.

ben kullandım..bi arkadaşımda görüp çok beğenerek kullandım..dolumunu almıştım..dolumuda heryerde yok..huzur mağazalatındaki dolumlarda var..parfüm gibi değil çok değişik kokuyo..sanki alkol esansı yok içinde..direk kokuyla buluşuyosunuz..hoş..ben ara ara alıp kullanıyorum..biraz kremsi sanki..tam olarak çiçek meyve diye tanımlayamıyorum..meyve diil kesinlikle tatlıda diil..ama bi değişik..bakınız bence
Bir sürü parfümü var hangisi krem gibi yardımcı olursanız sevinirim

Adı ne acaba yazarmısın

Ben st. dupont signature kullanmistim yurtdisindan hediye gelmisti cok cok cok guzel bir parfum bir esi daha yok benim icin her yerde aradim ama bulamadim:KK43: Turkiyede signature yok galiba baska cesitleri var:KK14:. Eger yurt disindan temin etme imkaniniz varsa dusunmeden alin derim bas dondurucu guzellikte bir koku.
nasıl bir koku kalıcı mıydı

Back