- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- Konu Sahibi littleaniqa
İlk kızımı çok kötü bir olay yüzünden sezeryan ile doğurmak zorunda kaldım. Yedi buçuk aylık hamileydim.Hafif sancım oldu.Devlet hastahanesine gittik.Alttan muayene yapan kadın kesemi patlatmış diye tahmin ediyorum, çünkü 1"canım çok yandı" , 2"sedyeden kalkarken altım komple ıslanmıştı" . Açıkçası aptallığıma denk geldi sanırım.Zaten panik olan ben bu durumu fark edemeyip, şikayette bulunmadım. Şimdi kapısından geçmiyorum o hastahanenin o ayrı.Neyse suyun azalmış dedi ultrasondan bakan doktor.. Ben orada 1 saat zor durup attım kendimi dışarı. Ertesi gün hemen aile dostumuz bir doktorun muayenehanesine koştuk."Su azalmış ama açılma 1 cm(Onu da kadın zorla açmıştır).Suni sancı versek bile açılma olacağını zannetmiyorum.Hem mikrop kapma riskin var hem de su azalması bebeğe çok zarar verir" deyip beni aynı gün sezeryana alacaktı ! Zarla zorla ertesi gün yaptık onu. Böylece zorunlu ve sorunlu bir sezeryan ameliyatı oldum..
Bundan sonra bir daha sezeryanı düşündükçe fenalıklar geçiriyordum.Ararken Tararken bu sistemi buldum ! Türkiye'de yapan ve yaptıran bir elin parmağını geçmez sanırım ama umutsuzluğa kapılmadım.Gerekirse doktoruma zorla yaptıracağım bir daha ki doğuma.Çünkü doğal olanı bu.Ayrıca komplikasyonları ve inanın bana ağrıları bile daha az olacak.Acısız olsun diye sezeryan olanları anlamıyorum.Daha sonradan günlerce doğum ağrısı gibi ameliyat ağrısı çekiyorsunuz.Ayrıca sütünüz de 3 gün sonra geliyor !
Şimdi sizler arasında bu sistemi uygulamış olan var mı? Varsa neler yaşadınız bilmek istiyorum..
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bundan sonra bir daha sezeryanı düşündükçe fenalıklar geçiriyordum.Ararken Tararken bu sistemi buldum ! Türkiye'de yapan ve yaptıran bir elin parmağını geçmez sanırım ama umutsuzluğa kapılmadım.Gerekirse doktoruma zorla yaptıracağım bir daha ki doğuma.Çünkü doğal olanı bu.Ayrıca komplikasyonları ve inanın bana ağrıları bile daha az olacak.Acısız olsun diye sezeryan olanları anlamıyorum.Daha sonradan günlerce doğum ağrısı gibi ameliyat ağrısı çekiyorsunuz.Ayrıca sütünüz de 3 gün sonra geliyor !
Şimdi sizler arasında bu sistemi uygulamış olan var mı? Varsa neler yaşadınız bilmek istiyorum..
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.