ßuna nasıL aLışırım!!(lütfn yardımcı oLun)

benSelinova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
291
0
mrb arkadaşlar benim bi sevgilim vardı ama nolduysa bitti olayı anlatıyım şimdi
bunun bi arkadaşı vardı benim sevgilime selini seviyorum demiş yani beni bnm sevgilimde ayrılalım dedi bn bunu arkadaşıma yapamam dedi çok ağrıma gidiyo dedi senin için yyanımda ağlaı dedi bnde bn onu sevmiorum böyle bşy olamaz o beni sevemez fln dedim ama yapamam dedi ve bitti bana arkadaşı sürekli beni sevdiğini fln söylüyodu msnde telefonda bn hyr dedim bizim bi arkadaşımız daha vardı ona dedim onu bnden uzak tut dedim artık beni sevdiğini fln sölemio arkadaş olalım diyo bn onada hyr dedim normal olarak
ama eski sevgilimde beni seven arkadaşıda okul çıkışlarıma geliyolar ikisi bişeyler çeviriyolar ama ne anlayamıyorum bn aşkımı istiyorum napıcam bilmiorum unutamıyorum ne yapsam hangi şarkıyı dinlesem aklıma o geliyo ama onun beni çıkarken kandırabileceğine inanmak istemiyorum çünkü o beni hiç kandırmaya çalışmadı hep doğal oldu yada bn gerçekten tam bi APTALIMMM!!senağlamasenağlama
nolur napıcamı bilmiorum bi fikir verin bana onu unutamam unutamıyorum...
ne yüzle okul çıkışlarıma geliyolar anlam veremiyorum:1no2:

arkadaşı seni seviyor diye seni terketmesi saçma,senin ne suçun var,tamam arkadaşı ama yine de insan çok sevse bırakamaz bence ne bileyim,hem yok yanımda ağladı filan demesi de biraz saçma,
normal bir arkadaşı mı,yoksa özel bir dostu mu o kişi.
hem hala o arkadaşıyla görüşüyor mu,beraber okula geliyorlar demişsin ya.

Daha 15 yaşındasın.. çok küçüksün.. sen bu yaşta isen sevgilinde senden pek büyük olamaz diye düşünüyom .. işte olay bu.. daha küçükünüz aşk nedir sevgi nedir sahiplenme nedir tam anlamıyla bu yaşta anlayamazsın ve bu yaşta bir erkektende sadık bir sevgi beklenemez zaten. ..

ama o çocuk yine en aşagı 23-25 yaşında olması lazımki sevgiyi öğrensin yoksa şuan kim sevgilisi arkadaşı istiyo diye bıraksın... mal mı bu .. al tamam senin olsun desin.. bence bu kadar kendini kaptırma sende çok erken..

niye okul çıkışına geliyo diyosun onun senin kadar umrundamı bu olay sanıyosun canımm .. yapma biraz aklını basşına topla seni arkadaşına tabiri caizse veren sevgiliden hayır gelmez zaten.. o gidip top oynasın sokakalrda bence...

Hic bir olgun erkek arkadasi onun sevgilisini seviyor diye, sevgilisini terketmez.
Hatta oyle birseyi arkadasi gelip soylese iki tanede agzina cakar otutturur yerine.
Ne demek birine gidip senin sevgilini seviyorum demek?

Bu olaya bakilirsa cocuk ayrilmak istedi, bunu sana soyleyecek gucu yok baska yollardan ayrilmaya calisti. Cocukluk bu.
Akli basinda olgun bir erkek bu tarz yollardan ayrilmaya kalkismaz.

Uzulme sende canim, zamana birak baska seylerle ugrasmaya calis, okulunla, ailenle, arkadaslarinla zaman gecir.
[/I][/B]

arkadaşı seni seviyor diye seni terketmesi saçma,senin ne suçun var,tamam arkadaşı ama yine de insan çok sevse bırakamaz bence ne bileyim,hem yok yanımda ağladı filan demesi de biraz saçma,
normal bir arkadaşı mı,yoksa özel bir dostu mu o kişi.
hem hala o arkadaşıyla görüşüyor mu,beraber okula geliyorlar demişsin ya.
ilk okul 1. sınıftan beri dostlar evt görüşüyolar

17 yaşında bunun eski sevgilisi bunun en yakın arkadaşı ile sevgili olmuş onun acısı hala onun içini acıtıyodu kızı unutmuştu ama kızın öle yapması tabi ona koymuştu
dediğiniz gibi kendimi kaptırdım bn galiba ama aklıma gelio nasıl unutucam bilmiorum teşekkür ederim hepinize

saçmalığın daniskası...
kızım boşver arkana bile bakma.
başındaki kavak yellerine uyma sen.
ilerde pişman olur geçirdiğin
zamana yanarsınn.

canım ya zaten yaşın çok küçük
senden ayrılamak için de çok saçma
bir bahane bulmuş demekki
seni hiç sevmemiş
boşver gitsin
seni istemeyeni sen hiç isteme

o seni bnm ark.im seviyor diye terkettiyse eğer, sorun senn sevgilindeymiş, hani çocuk seni sever sen onu seversin de buda aradan çıkarsa; gerçekten seni seviyormuş diyebilirdim ama şu anda bunu diyemiyorum..
bence unutmaya bak, klavyede "unutmak" kelimesi çok rahat yazılabilyor, ama uygulaması her zaman çok zor olur bunu çok iyi bilirim fakat elinden geldiği kadar kendine acı çektirmemeye çalış!!

önce yaşadıklarını okudum,sonra yaşını gördüm canım.
nasıl alışırım diye sormuşsun..
15 yaşında bunu yaşaman normal.
ben senden çok büyük değilim ama yinede büyük sayılırım..
15 yasındaki bir erkekten bekleyebileceğin bir davranış.
ama inan biraz zaman geçince artık bunları yaşamayacaksın.daha olgun insanlarla karşılaşacaksın.
bu yaşadığın gerçekten çok çocukça.
sen olgun bir insan olabilrsin ama erkek arkadaşın hiç olgun değilmiş ve seni hak eden bir insan değil.

sana sadece şunu söyleyebilirim 1 sene sonra ya da 2 sene sonra o kişiyi sadece hatırlayacaksın.
beni arkadaşı için bırakan biri vardı diyip güleceksin.içinde ne aşk ne acı hiçbir şey olmayacak..
şu anı zehir ettiğine degmeyecek inan...

canım ya inan zorlukla okudum yazdıklarını :bbo:

biraz daha düzgün kullanalım şu türkçemizi ne olur yerimseniben

yaşın daha küçük ya boşver dert etme bunları kendine şakkıdı

Zaman en büyük ilaç derler..Daha çok gençsin hayatta karşına daha çok kişi çıkacak belkide şuanki duygularına gülüp geçeceksin..Serin kanlı ol ilgini başka yönlere çek:teselli:

X