Çocuk Hastalıkları şşş-pat easy ve 2 aylık bebeğim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pukaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
402
2
96
Diğer
easy yöntemini bebeğine uygulayabilen var mı?? 2 aylık bebeğim 2 saatte bir emiyor. tracy teyzemiz 3 saat arayla emzirin diyor. gece sadece bi defa uyanır bu dönemdeki bebekler diyor. benim tosunum rutin 2 bazende 3 kere uyanıyor.
şş-pat yöntemiyle uyutabiliyor musunuz bebeğinizi?? deneyimlerinizi paylaşır mısınız...

ne saçma ya çocuğun o dönem de en hoşlandığı şey emmektir. çocuk sadece karnını doyurmak için emmiyor. Emzirmek çocuğun karnını doyurmasının yanında onun ilk oyuncağı, ayrıca ona güven veren onu sakinleştiren en önemli şeydir bence. Anne içinde mükemmel b ir duygu bence. Uzmanlar her istediğinde emzirin diyor bu nerden çıkmış. Bence bunu bebeğinize yapmayın sık sık emzirin emzirmek size de iyi gelecek. Çocuğunuzu büyüdüğünde sütten kesince ne demek istediğimi anlıyacaksınız. ben çok üzülmüştüm

bende zaten her istediğinde veriyorum ama kitapta eğer bu aralıktan daha kısa sürede emzirirsek bebek atıştırmacı bebek oluomuş !! hatta 4 aylık bebeklerde 4 saat arayla emzirin dio bende emzirmekten yanayım
uyutma konusuna gelince bende pışpışlıyorum ama daldığı an yatağına koyuyorum yatağına alışsın istiyorum çalışmaya başladığımda onun için zor olacak
bi yandan işe başlayana kadar bol bol vakitgeçir dio gönlüm aklım ise bi düzen oturt bebeğine sen yokken zorlanmasın dio..... ooo kafam karışık keşke bebeğin büyüyene kadar gelme işe al sana maaşın deyiverseler..

bahsettigin kadinin kitabini ben de aldim ve bebegime 10. gununden itibaren duzen oturtmaya calistim :) ilk baslarda saati saatine uymasa da ( emzirme zamanlarini hic 3 saat yapmadim, yeni dogana uygun olmayacagini dusundum) duzeni oturttuk. yeni dogan olunca tum duzen kolaylikla oturuyor ama ne zaman gazimiz basladi, aksam saatlerinde aglamalarimiz tuttu ve kabiz olduk duzenimiz bozuldu. oysa hem bebegim hem de ben ne kadar mutluyduk 40'i cikincaya kadar hersye guzeldi. artik 2 ayligiz duzen muzen kalmadi :) ufacik bir rahatsizlikta, onu birak rutin disina cikilmasiyla hersey altust oluyor. ama bebeklerin dunyasi ne yazikki kurulu bi saat gibi islemiyor

ben bu kitabı nette çok araştırdım uygulayabilenler hayatlarının kolaylaştığından bahsediyordu. bebeğim gazlı bir bebek bu yüzden günü gününe tutmuyor. bende çok oturtamadım kitapta yazılanları. kitabı aldığımda çok umutluydum ne yazık ki dediğin gibi bebeklerin dunyası kurulu saat değilmiş..

valla 6 aylık olduk hala kucak meme sallama filanla uyuyoruz.yahu şefkate ihtiyaçları var kucağımada alırım istediğinde emziririm de sallarım da eh biraz zorlanıyoruz bazen ama geçici bunlar büyücekler vee annişinin kokusunu alan,emmelere doyan bıdıklarımız daha özgüvenli ve mutlu insanlar olcaklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…