ssk'lı hamişler lütfen okuyun çok önemli!!!!

g_sezen

hayatımın anlamı...
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
802
1
41
merhaba sağlık güvenceniz ssk ise hamileliğiniz süresince eczaneden alacağınız bütün ilaçlarınız ücretsiz...sizden ücret talep eden eczaneleri lütfen uyarın...bu uygulama sadece ssk'lı hamileler için...lütfen haklarınızı gözetin...böyle bir uygulama yok diyen eczaneden ilaç satın almayın....

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için ben 2 kez ilaç aldım benden ücret talep etmediler ama bu kanunu bilmiyorum aklımızda olsun...

ßazı ilaçları ssk karşılamıyor ama Kızlar aklınızda bulunsun eğer progestan tarzı ilaçlar alınacaksa doktorun özel olarak tehlike durumunu yazması gerekiyor.

Arkadaşlar ilaçları ücretsiz alabilmek için şart sağlık karnenizde ilaçların yazılı olduğu sayfaya "ANALIK" kaşesi vurulmalı.. Bazı doktor ve hemşireler bunu unutabiliyor.. lütfen hatırlatın..
a.s.

canım benim ,

Sigortadan ilaçları doktorun analık diye belirttiği zaman bedava alabiliyosun .yoksa eczanaler bedavaya vermiyor ilaçları .

bunun için kendin mi çalışacaksın yoksa eşinin ssk sıyla oluyor mu? ben hep ücret ödedim de. çalışmıyorum ama .

evet canım biliyorum hamilelik süresi içerisinde ne ilaç alırsanız alın bedava ...

bende hep odedım. ama ablam odememış ıstanbulda o . analık yazıyor dr u saglık karnesıne ve ucret verılmıyor ılaclara. bende söyledım hastanemdekı gorevlı kızlara kayıt aalanlar varya ınlara ıste bızde oyle bırsey yok dedıler.
gercı ssk oladugu ıcın az bı ucret oduyorum ılaclarıma ama neden odıyım kı böle bısey varsa.
Turkıyede hersey ne kadar dengesız ya bırının yararlandıgı seyden aynı durumda olan bır dıger kışı bazen yararlanamıyor...
teşekkurler bılgı ıçın :KK66:

ben bu kanunu daha önceden biliyodum kızkardeşim ilaçlarını hep bedava aldı ama ben alamıyorum analık kaşesi vurulduğu halde para ile alıorum eczanenin dediğine göre ilaçların bazılarını ssk karşılamıyomuş bir kaç eczanede yine aynı şeyler oldu artık bende üstelemiyorum farkı ödüyüp ilaçları alıyorum

canım benim ,

Sigortadan ilaçları doktorun analık diye belirttiği zaman bedava alabiliyosun .yoksa eczanaler bedavaya vermiyor ilaçları .

herhalde canım benim hamile olanların hepsi bunun böle olması gerektiğini bilir...onun için ayrı olarak belirtmedim...analık veya gebelik diye yazması gerekli....

inanmıyorum ya insanlar neden böyle yapıyorlar ben son ilaç almamda ilaçları elime aldım sanki para ödemeden gitsem hiç birşey demiyeceklerdi ne kadar vericem dedim ve o zaman ödedim madem böyle bişey var herkes bilsin hakkını

bende hamileyim ama bunu bilmiyordum...ilaçları parayla alıyor ssk lı arkadaşlarımda... aklımda olacak bundan sonra teşekkürler bilgi için.. a.s.

merhaba arkadaşlar bende sizlere bişi soracagım ilacın karneye 1 kere yazılması yeterlimi yoksa her bittiginde tekrar doktora yazdırmak mı gerekiyo?

bende hamıleyım bu durumu bılgıyordum cnm bılgılendırdıgın ıcın cok tşkler bızı

arkadaşlar ben tüpbebekle hamile kaldım ve hala vajinal jel ile hormon takviyesi için band kullanıyorum yeni hamileyim acaba onlar içinde geçerlimi bu kanun ücret ödemeden alabilecekmiyim bilgisi olan var mı ?

arkadaşlar ben tüpbebekle hamile kaldım ve hala vajinal jel ile hormon takviyesi için band kullanıyorum yeni hamileyim acaba onlar içinde geçerlimi bu kanun ücret ödemeden alabilecekmiyim bilgisi olan var mı ?

derya hakan, gittiğin dr un sayfaya ANALIK diye bir mühür vurması yeterli, yani kaç haftalık olduğun önemli değil..yerimseniben

X