maktu doğum yardımı dediğiniz süt parası diye geçiyor ve sadece 50 tl.
diğeride izinden önce alacağınız geçici iş göremezlik raporu ile alacağınız iş göremezlik ödeneği. benim işyerim ben izinliyken maaşımı kesmedi. eksiksiz ödedi ve bu nedenle ben iş göremezlik ödeneğini alınca işyerine iade etmek durumunda kaldım.
süt parasını doğumdan hemen sonramı veriyorlar yoksa izin paranla beraber mi geliyor postaneye ayrıca süt parası için başvuru yapmam gerekiyormu ssk ya
işyerinin muhasebecisi evraklarını ayarlıyor zaten 32 haftanda yada 37 de doktorunun verdigi kagıdı mıhasebecine verip gerisini onlar hallediyor. ssk net gözuken 3/2 veriyorlar 2 ay dogum öncesi 2 ay dogum sonrası diye + 50 tl süt parası... asgariden gözukuyorsa net olarak ayda 420 civarı 4 ayda 1680 gibi para alınıcak
merhaba cnm...
benim sigortam asgari ücretten yatıyor, özel sektörde çalışıyorum...
Kısmet olursa doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum ama SSK dan 4 aylık doğum paramı almak istiyorum...
SSK doğum parasını işe geri dönmek koşuluylamı ödüyor?
ben 32. haftamda raporumu muhasebeciye getireceğim 4 ay sonra işe başlamasamda paramı alabilecekmiyim? bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim...
işe başladığında çalışmadığın tüm günlerin parasını alıyosun.bence poaranı almak için bikaç gün biyerde çalışabilirsin.ayrıca parayı almak için 5 yılın var.yani bu süre içinde işe başlarsan paranı almak için başvuru yapabilirsin..
şuan doğum iznindeyim.benim maaşım yatıyor.ama ben sözleşmeli personelim yani memur deilim...o parayı alabilir miyim?alıp iş yerinde vereceksek onlar neden direkt vermiyorlar iş yerine ?:) hadi harcarsam? süt parası artmış olabilir mi eşim 150 lira diyordu geçenlerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?