• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sskda sezaryen olan arkadaşlar yardım

canan027

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
147
3
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim ikinci hamileliğim ilk doğumum sezaryendi ikincide sezaryen olucak şimdiye kadar özel bi hastaneye gidiyodum ama doğuma az bi zaman kala kafam karıştı doğumu sskda yapmayı düşünüyorum nasıl orda hastalara nasıl davranıyolar ve ikinci sezaryende son ana kadar yani sancı veya suyun gelmesini bekliyolarmı tecrübelerinize ihtiyacım var

merhaba,
ilk olarak artık SSK hastaneleri kalmadı.
hepsi devlet hastanesi kapsamında.
ben eskiden SSK hastanesi olarak hizmet veren hastanede yaptım ilk doğumumu.
Nasipse inşallah ikinci doğumumu da orada yapacağım. Çünkü doktorum muayenehanesini kapatıp hastaneye geçiş yaptı.
İkinci doğumunda birinci doğumun gibi olacak. Tabii anestezi yönteminde değişiklik yapılmasını istemezsen. Ben ilkini genel anestezi olmuştum. İkincisini epidural olmak istiyorum. Hiçbir sezaryende suyun ve sancının gelmesi beklenmez. Sezaryen bir operasyon türüdür. Randevulu olur. O yüzden sancın gelmesi lazım suyun boşalması lazım denilmez. Bu yazdıklarım ekstra durumlar için geçerli değildir. Hani suyun boşalır normal doğum yapacak elverişli şartlar yoktur o zaman sezaryene alınabilirsin vs.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Son düzenleme:
Back