ßende Terkedildim :(

Sedam24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
175
0
46
Zonguldak
O kadar çok konu okuyorum ki kimine yazıyorum kimine dicek bişi bulamıyorum.. Durdum durdum kendi derdimi anlatmaya karar verdim.. Benimde 9 aylık ilişkim bitti 3 hafta olucak. Nereden başlayacağımı bilemiyorum 9 ay boyunca kaprislerimi nazımı çekti evet çok kıskandım kızlı erkekli arkadaşlarıyla buluşmasına bile surat astım ama ne yaptıysam sevgimden yaptım Arada bir yüzüme vurdu acaba uyumlumuyuz değilmiyiz diye düşünüyorum dedi.. Bense onu kaybetmemek adına 2 gün dişimi sıktım kıskansamda belli etmemeye karar verdim olmadı, 3. gün muhakkak sorun yarattım.. Ne yaptıysam memnun edemedim seni derdi. Halbuki ben, alttan alıp şimdi gönlümü alıcak ilgi göstericek diye yapıyodum belkide tüm bunları.. Şimdi bana çok kızıcaksınız biliyorum ama dediğim gibi ne yaptıysam sevgimden yaptım Msj atmayı sevmiyodu sırf ben kırılmıyım diye atıyodu ama bunu dile getiriyodu ''sırf sen kırılma diye atıyorum biliyosun msj atmayı sevmiyorum'' diye işte o zaman daha çok kırılıyordum.. Onada surat asıyodum haliyle.. Bir keresinde 6. ayımızda konuşmuştu benimle.. Bak sen çok fevrisin kıskandığın zaman gözün hiç bişiyi görmüyo (teli çaldığında veya msj geldiğinde kızdığım bişi olunca teli elinden çekmelerim falan olmuştu) ben sana böylemi yapıyorum, sana güveniyorum rahatsız eden biri olursa zaten bana söyleyeceğini biliyorum, ama sen hemen bağırıp çağırıyosun bana güvenmiyomuş gibi tavırlar sergiliyosun dedi. Ben 31 yaşında adamım beni tanıyosun artık sana yamuk yapacak karakterde biri değilim, karıya kıza bakmam etmem sana yamuk yapacak olsam yapar bunuda sana zaten söylerim.. Seda ben seni aldattım derim.. Ama ben bunuda beceremem falan filan.. Böyle bi konuşma geçmişti aramızda.. Tamam düzelicem dedim..Düzeldim mi? Hayır... Bir kaç gün düzeliyodum sonra yine aynı seda.... Ayrıldığımız akşamda yine beni karşısına aldı ve olmuyo yapamıyoruz dedi.. Ne olmuyo dedim.. Seninle yapamam ben..Evlensek boşanmaya kadar gideriz..Çok düşündüm bu konuşmayı yapmak için zaman kolladım nasip bu akşammış dedi. Ben tabi ne diyosun sen diyip başladım ağlamaya.. İlk önce ağla açılırsın dedi.. O konuşuyo, ben hem ağlıyo hem dinliyorum.. Senin bana yaptıkların beni kısıtlamaların beni kıskanman çok normal şeylerdi aslında, her sevgilinin yaptığı şeylerdi.Bende kıskanıyodum ama senin gibi fevri davranışlarda bulunmuyodum.Ben sana sadık ve dürüst olduğum için bu kadar bunaltmana gerek yoktu..Üstelik benim fevri davranışları sevmediğimi ve bunaltmaman gerektiğini defalarca dile getirmişken... Düzelicem dedin sana kaç defa şans tanıdım ama sen bu şansı suistimal ettin. Senin asla düzelmiceğine kadar verdim.. Hep denedim inş. düzelir dedim seninle olmasını çok istedim kendimi zorladım kastım ama nereye kadar dedi.. Ama ben tamamen koptum o an..Nasıl ağlıyorum bir bilseniz, anırıyorum resmen Sarıldı bana.. Sen beni sevmiyorsun benden soğudun dedim.. Asla dedi. Ne soğuması, ben senden hoşlanmıyorum ki ben seni seviyorum sevgi öyle hemen bitermi hemen soğurmu bir insan. Ben sana olan aşkımı sevgimi bitirmiyorum ki sadece bu ilişkiyi bitiriyorum dedi. Ve sonra oda başladı ağlamaya.. Kızlar görseniz nasıl ağladık birbirimize sarılıp.. O an dünyanın sonu gibiydi sanki içim paramparça olmuştu Madem seviyosun neden ayrılıyosun bırakma beni dedim.. Seviyorum ama anlaşamıcağımızı düşündüğüm için mantıklı düşündüğüm için bitiriyorum dedi..Çok kararlı bir şekilde ayrıldık.. İkimizin resminin basılı olduğu kalpli yastık vardı yatağının başucuna koymuştu, yine resimlerimiz basılı olan kupa vardı (bardak) onlar hala duruyo.. Neden atmıyo hala anlam veremiyorum Okadar kötüyüm ki onu çok özlüyorum dönse bana yine eskisi gibi olsak diye dualar ediyorum.. Çok kararlı ayrıldı. Ve biliyorum ki dönmez.. Nasipse zaten biz birbirimizi yine buluruz ama şuan benim için bitti dedi.. Hayatında kimsede yok biliyorum.. Ne yapmam lazım kızlar.. Akıl verin bana. Onu aklımdan çıkarıp unutayım mı sabredip bekliyim mi bilemedim Lütfen yerden yere vurmayın içim çok acıyo zaten

Bu arada şunuda söylemeden geçemicem. Hep ben suçlu konumuna düştüm. Ben onu gözümden sakınırdım.. Aman hasta olmasın aman aç gezmesin canı yanmasın vs.. annesi gibi düşünüp üstüne düşüyodum ki bunu kendiside hep söler sen gerçekten evlenilcek bi insansın üzerime titriyosun her konuda takdir edilcek bi insansın (fikir çatışmalarımız dışında) derdi... Yani sadece nazı kaprisi olan biri değildim.. Sırf daha fazla ilgi görmek için sevgisini hissedebilmek için yaptım.. Ama yanlış yoldan gitmişim

Son düzenleme:
aynılarını şuan ben yaşıyorum...
seni çok ii anlıyorum cnm.
noldu son durum?

Bende bunlari yasadim, yasiyorum. Oyle iyi anliyorum ki ben beklemistim, dondu tekrar, yine yasiyoruz ayni sorunlari, degisemiyo insan malesef..

durumunuza çok üzüldüm ben 6 yıl birliktelik yaşadım azıcıkta olsa tecrube edındım buna benzer hareketlerde bnde bulunmuştum ve aynı şeylerı bnada sölemişti ama bn o zaman çok pişman olup duzeltmeye çalıştım onu ıkna etmen gerekıo ama kendınıde özletmelısın bnce aranız duselır bı sans verır sana ve tekrar denemek ıster şahsi fikrim.ınsallah senın ıcın guzel olur herşeyy..

peki düzeltebildin mi cnm? yani sana sevmiyorum dedi de sonra herşey düzeldi mi?

duzeldı yanı bna sewmıorum demedı hıc ama gerı dondu hemde asla donmeyeceğını dusunuodum cunku bn olsam bna donmezdım o kadar kendımı suçluodum yanı duzeldı duzeldı tbı ama şuan yıne ayrıldık hemde ewlılık arefesınde şuanı dıkkate alma o ayrı benımkı farklı şuan ama geçmişte yaşadığım bı olay senınkıne çok benzıo sen kendını duzeltırsen pışman olduğun konularda eğer seıyosa tekrar denemek ısteyecektır bnce

sağol cnm moral oldu.
ben çok umutsuzum ama inş.
ah bu erkekler ya şu son 1 haftada kaç tane terkedilme yazısı yazıldı ben de dahil ((

tamda benim durum işte... biz kızlara ne oluyo çok yüz verince erke nasıl şımarıyoruz sonrası çok acı verici... bugün benimde çok canım yandı anladım ki erkeklerinde bi sabrı var taştığında fena taşıyor... sevgilimiz her nazımızı çeker diye her lafı sölüyoz adamlar patlıyor bırakıp gitmek istiyorlar işte

aynen öyle cnm
bu yüzdendir ki çok sevmeyen kızlar daha çok seviliyor
çünkü insan sevmeyince bu kdr kıskançlık yapıp ilgi beklemiyo.

bende ayrıldığım sevgilimi bu konuda bunlatmıştım seviyorum ama olmuyo böyle sürekli tartışacak sorunlar çıkarıyoruz diye ayrıldı benden onu o kadar özlüyorum ki canım ne dönecek ne dönmeyecek yani ne desek yalan olur bekleyip göreceğiz zaman herşeyi gösterecek başka yapacak bişey yok

ben bu konuyu şöyle düşünüyorum erkek kısıtlasa da asla kısıtlanmaya gelmez en sonunda da bunalır ve bitirir. siz gitme dersiniz o gider sonrasında sadece özür diler ve siz yıprandığınızla snirlendiğinzle kalırsınız. o yüzden bişeylere daha mantıklı bakmaya çalışıp biraz daha yaşama alanı bırakılmalı karşıdakine de kendinize de. o acaba napıo diye çıldırana kadar sizde bişeyler yapın sizde çıkın gezin.bi erkeğin üstüne ne kadar düşerseniz düşn (hastalık vs konularında) onu bunalttığınzda ve sabrını tükettiğinde yeter dicekdir. ki size kaç kez şans verilmiş bundan sonra nolur bilinmez ama bu kadar bunaltmamak için gerekirse bi yardım alın. önce kendiniz için yapın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…