• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ssedoshh'un gelin ayakkabıları

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
Nişanlımın beğenisine kulak vererek bu ayakkabıda karar kıldım kızlar.Özel yapım olacak,ayağıma göre yapılıyor şu an...
Gizli platform ve ben ilk kez platform giyeceğim,bakalım rahatlığı nasıl olacak?
Ama benimkinin üzerinde taş olmayacak,sizce taş koydurayım mı taşsız daha mı güsel? Evet fıstıklar yorumlarınızı bekliyorum :16:

Eki Görüntüle 374265 Eki Görüntüle 374266 Eki Görüntüle 374267

taşlı gayet hoş.. bence de gelin az kokoş olmalı :)

gizli platform aldım bende rahat gibi ama bakalım.. ben düz tabanlara öyle alışığım ki:ssz:

gizli platform aldım bende rahat gibi ama bakalım.. ben düz tabanlara öyle alışığım ki:ssz:

kiz o topuklarla rahat edebilcek misin :1::1:
ayakkabıların hoşuma gıttı bencede taşlı olmalı daha bı gösterışlı olur ..
mutluluklar :16:

çoooook sağolun kızlar:16:
denerken rahattı ayakkabılar ama bende topukluya pek alışık olmayan bir bünyeyim...
ayakkabıcı platform olduğu için çok rahat edeceksin dedi,hatta ceylan gibi sekecekmişim:9:
bende "inşallah hadi bakalım" dedim :52: evde giyip deneyimleyeceğim,kendimi alıştıracağım bakalım:34:

Back