• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
Kızlar daha önce açtığım çeyiz topicimi düzenlemek için bu topici açtım...
Günlük Yemek Takımım,Misafir Yemek Takımım,Kahvaltı Takımım,Tencerelerim,Çatal-Kaşık-Bıçak Takımım bayağı önceden alındığı için aklımda tam modelleri yok,o nedenle netten resimlerini bulamadım ve daha başka birçok çeyizim gibi kolileyip kaldırdığımız için resimlerini de çekemedim :43:
:nazar:Resimlerini bulabildiğim cicilerim bunlar...:nazar:
4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16. ve 20.sayfalarda da yeni cicişlerim var:8:
Ayrıca 13.sayfada gelinliğimin, 16.sayfada gelin ayakkabımın, 17.sayfa da da kına hazırlıklarımın resimleri var :)

Günlük Yatak Örtümüz $günlük yatak örtümüz.webp
Nevresimlerimiz Eki Görüntüle 276689 Eki Görüntüle 276690 $istanbul nevresim takýmý.webp $Nevresim 1.webp $misafir nevresimi.webp $nevresim 3.webp
Uyku setimiz $uyku seti.webp
Pike Takımlarımız $Pike takýmý.webp$Pike takýmý 1.webp
Battaniyemiz $battaniyemiz.webp
Bornoz Takımı ve Havlularımız $özdilek bambu bornoz takýmýmýz.webp
Samsung Buzdolabımız $1.webp
Hotpoint Ariston Bulaşık Makinemiz $2.webp
Arnica Bora Elektrik Süpürgemiz $3.webp
Philips Ütümüz $4 (2).webp
Braun MR 570 Blender Setimiz $4.webp
Arzum Tost Makinemiz $6.webp
Felix Fritözümüz $5.webp
Arçelik Çaycımız $7.webp
Arzum Narenciye Sıkacağımız $8.webp
Pilavlık Teflon Tenceremiz $teflon tencere.webp
Tava,yumurta tavası,wok tavası ve crep tavası $tava.webp$yumurta tavasý.webp$vok tavasý.webp$krep tavasý.webp
Çaydanlıklarımız $çaydanlýk1.webp $çaydanlýk.webp
Cezve Takımımız $cezve takýmýmýz.webp
Çay Setimiz $çay setimiz bardaklarý yok ama bu resimde.webp
Tepsimiz $Fotoðraf1057.webp
Kek ve Muffin Kalıplarımız(6'lı ve kırmızı hepsi muffin kalıplarının) $kek kalýbý.webp$kek kalýbým.webp.webp
Makarna ve Pirinç Süzgecimiz $makarna süzgeci.webp$pirinç süzgeci.webp
Közmatiğimiz $közmatik.webp
Su Takımımız (ama bizimki sürahili değil şık bir şişesi var) $1.webp
Minik Cam Damacanamız $7.webp
Su-Meşrubat Bardaklarımız $4.webp$3.webp$2.webp
Türk Kahvesinin Yanında Su İkram Etmek İçin Kullanacağım Dipleri Renkli Mini Bardaklarımız $6.webp$5.webp
Servis İçin Kepçe-Kaşık-Spatulalarımız $kepçelerim.webp$servis maþasý.webp]$spagetti kepçesi.webp$tahta kaþýk.webp$silikonlar.webp
Patates Ezicimiz $patates ezici.webp
Çırpıcılarımız $çýrpýcým.webp
Bıçaklarımız $ikea býçak.webp$býçak1.webp$býçak.webp
Meyve Bıçaklarımız $meyve býçaklarýmýz.webp
Mutfak Gereçleri $ikea açacak vs..webp$ikea ölçü kaþýðý yeþili.webp$dolma oyacaðý ve sarýmsak ezici.webp$ceviz kýracaðý.webp
Baharat Takımımız $1.webp
Erzak Kavanozlarımız ve Saklama Kaplarımız Eki Görüntüle 276644 $11.webp$10.webp$9.webp$5.webp$4.webp$3.webp$2.webp
Kek Fanusumuz(Yeşili) $14.webp
Kesme Tahtamız (Yeşil-Beyazı) $13.webp
İkea'dan Aldığım 2'li Çırpma Kabımız $4 (2).webp
Bisküvi-Kurabiye Saklama Kabımız (Arkadaki yuvarlak,yeşilli pembeli,arılı çiçekli olan) $12.webp
Ekmek Sepetimiz (açık renk olan) $ekmek sepeti açýk renk olan.webp
Cips-Çerez Kaselerimiz (Yeşili) $20.webp
İnci Pilavlığımız (Yeşili)$16.webp
Krema Sıkacağımız $23.webp
Yarım Kalan Limon,Soğan ve Sarımsaklarımız İçin Saklama Kaplarımız $19.webp$17.webp$18.webp
Önlük-Tutacak ve Eldiven Takımı ile Silikon Tutacak (Yeşili)$22.webp$21.webp
Silikon mandallarımız $24.webp
4'lü Şablon (Sütlü Tatlılar,Pastalar ve Sahlep için)$25.webp
Yağ Şişemiz$yað þiþesi.webp
Yağlık-Sirkeliklerimiz ve Tuzluk Biberliklerimiz $tuzluk-biberlik.webp$Fotoðraf1056.webp$yaðlýk sirkelik1.webp$yaðlýk sirkelik.webp
Misafir Şekerliğimiz $þekerlik1.webp
Aşkımla Benim İçin Aldığım Şirin Corn Flakes Kaselerimiz$1.webp$2.webp$3.webp
Servis-Kayık Tabaklarımız $4.webp$5.webp
Porselen Limon Sıkacağımız $6.webp
Porselen Kaşıklarımız $9.webp
Mutfak Sabunluğumuz $10.webp
Zeytinliklerimiz $7.webp$8.webp

Son düzenleme:
hepsi çok güzeller güle güle ağız tadıyla kullanırsınız inşallah...
mutluluklar...:nazar:

cnm çok güzel şeyler almışsın.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..

hepsi birbirinden güzel, nevresim takımlarını cok beğendim,
iyi günlerde ağız tadıyla kullanırsın inşallah canım, şimdiden kocaman mutluluklar ((:

Hepsi çok güzeLLer canım güLe güLe kuLLan...nevresim takımını çok aLmakLa ii etmişsin..evLenen kuzenLerimin tavsiyesi bana nevresim takımını ne kdr çok aLabiLiosan aL die =) bide küçük cam damacanaya bayıLdım (:

Hepsi çok güzel allah güzel günlerde sevdiğinle kullanmayı nasip etsin canım :):)bayıldım :21:

Rabbim iyi günlerde ,ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

amin tatlım inşallaah:16:

Hepsi çok güzeLLer canım güLe güLe kuLLan...nevresim takımını çok aLmakLa ii etmişsin..evLenen kuzenLerimin tavsiyesi bana nevresim takımını ne kdr çok aLabiLiosan aL die =) bide küçük cam damacanaya bayıLdım (:

teşekkür ederim canım benim:16:...aslında tam 10 tane nevresimim var da hepsinin resimlerini bulamadım:9: nevresim almak hastalık gibi,nasipse aşkımla benim yatacağım yatak için birşeyler almak çok güsel:17::9:

Hepsi çok güzel allah güzel günlerde sevdiğinle kullanmayı nasip etsin canım :):)bayıldım :21:

teşekkür ederim kansucuum,amin inşallah:16:

hepsi çok güzel güle güle kullan cnm benim

Back
X