ßana Neden Kimse Yardımcı Olmuyor.! :'(

_Xy_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
28
0
16
İstanbul
ßen 7+1 günlük gebeyim cuma günü kahverengi leke gelmeye başladı ve doktora gittim ultrasona aldı bebeğin kalp atışlarını duydum düşük riski var fakat çok ciddi bir durum yok 1 hafta yatak istirahati verdi progestan hapı yazdı ve 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi buraya kadar normal ancak en son dediğini anlayamadım kafamı karıştırdı kese biraz küçük bol bol su iç dedi sat tarihime göre 6+6 günlük demişti gebeliğimi ve ultrasondan sonra ise 6+4 günlük dedi kesenin küçük olması nekadar ciddi bir durum normale döner mi ? ne demek oluyor anlayan bilen yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? endişe içindeyim..

ßen 7+1 günlük gebeyim cuma günü kahverengi leke gelmeye başladı ve doktora gittim ultrasona aldı bebeğin kalp atışlarını duydum düşük riski var fakat çok ciddi bir durum yok 1 hafta yatak istirahati verdi progestan hapı yazdı ve 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi buraya kadar normal ancak en son dediğini anlayamadım kafamı karıştırdı kese biraz küçük bol bol su iç dedi sat tarihime göre 6+6 günlük demişti gebeliğimi ve ultrasondan sonra ise 6+4 günlük dedi kesenin küçük olması nekadar ciddi bir durum normale döner mi ? ne demek oluyor anlayan bilen yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? endişe içindeyim..

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.endişelenmen çok normal.sıkma canını.o lekelenmeler bebeğin rahime tutunmasıyla alakalı.ilk 3 ay içinde düşük riski heredeyse her gebe kadınla olur.doktorlar ıhtımallerı göz onunde bulundurarak sana progestan hapı vermiş.bana da vermişti doktorum bebeğin rahıme saha saglam tutunması ıcın verılıyo.ilacı oral yollan kullanınca asırı sersemletıyo vajınal yoldan kullanmanı tavsıye ederım.tabı doktoruna danısarak.ayrıca gebeliğin buyukluğü 2 veya 3 gun değişiklik gösterebılır.sat tarıhın herzaman daha buyuk çıkar.demekki senın tam anlamıyla döllenmen ilişkiden 2 gun sonra olmuş.problem değil sıkma canını.bı kaç gun oynaması çok normal.kesenin küçüklüğüne gelınce su iç dediyse suyunu ıhmal etme.bebek küçük e buna baglı olarak kesede küçük olacak.bebegın buyudukce oda buyur sıkma canını.kesenın buyuklugu kucuklugu hamıleden hamıleye degılsır rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsin.geçmiş olsun

endişelenmeye gerek yok bence benimde aynısı olmuştu hatta doktor kalp atışlarını bile duymamıştı vajinal ultrason çektirmiştim çok ufak o yüzden duyamadık demişti doktorum. suya gelince bencede bol bol iç banada öyle demişti su hem bebeğe hem sana çok yararlı mutlaka içmelisin ben 25 haftalığım hala günde 3 litre içerim su. bide aklına olumsuz şeyleri getirme pozitif bak hayata hayırlı uğurlu olsun bebeğin

Çok Teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız İnşallah sizlerde hayırlısı ile kucağınıza alırsınız yavrularınızı..

Back