SS anneleri

tozbiber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2006
53
1
86
Ankara
Doğru alandamıyım bilmiyorum ama biyerlere yazmalıyım :)
Kuzucum pazar günü sınava gircek, bir çok kuzucukla birlikte. Kurban olduğum Allah'ım hepiiiiciiine yardım etsin inşallah.
Kızım heyecansız gözüküyor, biraz fazla özgüveni var sengözlerimebaksanab Ama Canım Ailem dizisinin sezon finali varmış çok heyecanlıymış. Kocaman bi birey oldu heyecan önceliğini diziye veriyo :) Gerçi derece yapan bi çocuk, ama gelde bana anlat Çıldırcim sanırım:) E hal böyle olunca bende heyecanımı gösteremiyorum. Ailecek Canım Aileme heyecanlanıyok napalım zemuszemus
Nooolur hepimiz, yavrularımız için dua edelim :Saruboceq:
Tüm öğrencilere canı gönülden başarılar,
İnşallah bu pazarı hayırlısıyla atlatırız da, beklenen puanları ve tabikide dizi finalinin kritiğini yapmak için buluşuruz :roflol:

Benimde kzım girecek Allahın izniyle bir atlatsak artık. Bende kızımda heyecan yok sanıyordum,seviniyordum da. Ama asker gibi gün saymaya başlamıştı son zamanlarda,iki gün öncede babasının ona yaptığı şakaya alındı ve zaten stresliyim diye kızdı ve başladı ağlamaya.
O zaman rahat gibi giörünsede içinde fırtınalar koptuğunu anladım.
Elimizden geldiğince rahatlatmaya çalışıyoruz,sınavdan konuşmamaya çalışıyoruz, ışin ucunda ölüm yoksa, olmazsa olmaz seneye girersin diyoruzz......
Hayırlısı artık ama rahat gibi görünselerde inanın çok stresliler,
Allahım çalışan çocukların hepsinin emeğini versin inşşş.

Ben de seneye aynı heyecanı yaşayacağım
Hem anne-baba hem de çocuklarımız için; Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah:Saruboceq:

ÖSS ye girecek olan bütün yavrularımıza
başarılar diliyorum...Allah yardımcıları olsun...
dualarımız sınava girecek bütün yavrularımıza olsun...
sevgiler...

Kuzucum son karnesini aldı. Takdir getirdi annişe. Rabbim hepimizin yavrularına her sınavı, her zorluğu kolaylıkla aşmayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

aminnn canım allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah .benimde oğlum girecek sınava son karnesini almaya bende babasıda beraber gittik yarında yanında olacağım yavrumun takdir ve onur belgesi aldı.birde okulda 16. geldi inşallah hepimizin yavruları istediği puanı alırda emeğinin karşılığını alırlar dualarımız bütün sınava girenlerle olsun ..

umarım verilen emekler karşılığını bulur ve ileride çalışırken mutlu olacakları mesleklere yönelik tercihlerde bulunur, hayatları boyunca "sevdikleri mesleği yapabilen şanslı azınlık"tan olmanın tesellisiyle birçok zorluğa göğüs gerebilirler. :Saruboceq:

hepsine basarılar diliyorum..yıllar once gırmıstım ılk sınavıma o gunlerım geldı aklıma sımdı..

Ah benım canım annem de sızın gıbı düşünüp kaygısını tasasını heyecanını bana gostermemeye calısmıstı..

bu site sayesinde annemın degerini daha anne olmadan anladım ben..

cok özledım annemiiiiii..

basarılar hepsine..insallah istedigi yerler ve istedigi meslekleri kazanırlar :)

opuyorumnanaktan

Allah'ım hepsine yardımcı olsun :Saruboceq:
Bilirim o heyecanı.. Kalpleri gümbür gümbür yürekleri ağızlarındadır
Ağlıyorlarsa bırakın ağlasınlar bende çok ağlamıştım ah ulen ahh

Allah bütün yavrularımızın yardımcısı olsun yollarını açık etsin dualarımızı kabul etsin.benimde oğlum yarın sınava giricek hiç stres yok çünkü aydın doğan anadolu iletişim meslek lisesi mezunu puanı iki yıllık yüksek okula dikey geçmek için yeterli ve hürriyet gazetesinde staj yaptı orada kalıp çalışma hayatınada devam edicek kısmetse.....meslek liselerini bence onaylayın arkadaşlar çok memnun kalacaksınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…