Doğuma Hazırlık Sra geldi Dnenceye....Lakin karar vermek zor..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mhrmh

her canlı bir mucizeee
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
338
2
kızlar bu dönenceler çeşit çeşit karar veremıyorum...tavana ışık saçan dönenceler var harika bi görüntü veriyor sanırım odaya ama her ne kadar bebişler rahat rahat uyusun diye yapılşmış olsada acaba bebeği rahatsız eder mi diye de düşünmeden edemiyorum......fikirlerinizi alabilir miyim....:eek:bebişler o ışıklara yada müziğe ya da oyuncaklarına takılıp hiç uyumazlarsa:)))):sm_confused:

işin acııkcasi ben hic arastirmadim doonence ama gölgenin bebek gelişimi icin olumlu oldugunu okumustum.dolayisiyla ben Allah izin verirse duvara yansımali olanlari tercih edicem

ahh teşekkür ederim meslektaşım...yaa kimse dönence almamış galiba...zor bişey sormadım kiii:))))

benim arkadaşım almıştı, kızının hiç ilgi göstermediğini söyledi. O yüzden ben sadece sallanan o şirin objelerden almayı düşünüyorum. Onuda belli aralıklarla değiştirmek gerekiyormuş, zira çocuklar sıradanlıktan çok çabuk sıkılıyorlarmış :)

canım benim almayı düşündüğüm
fisher price nin yeni türkçe ninni ve ışık saçan döencesi var
ondan alabilirsin

bende alsammi diye düsünüyordum ama benim cevremdeki arkadaslar aldilar ve tavsiye etmiyorlar, cocuk cabuk bunalip baksa seyler istiyor ilgisini belli bir zaman sonra cekmiyormus

teşekkür edrim kızlar...önerilernzi dikkate alıcam..

Ben Tomy'nin yıldızlı rüyalarını aldım ama daha tabi evimize gitmediğimiz için kızımın ne tepki vereceğini bilmiyorum.Bana göre süper gözüküyor, gece özellikle.Müzikleri fln benim bile uyuyasım geliyordu. Bir de fisher price'ın hayvancıklı dönencesi(jungle jurney) var şu an %46 indirimde internette bir sitede. Yorumları da iyi aslında. Bir incele istersen..

Biz Chicconun arılı dönencesini kullanmıştık.
Pilli yada kurmalı değil. ıpli. Hala oynuyor ipini çekip çekip...

teşekkür ederim kızlar tavsiyelerinz için..iiki varsınız...

Canım arkadaşım bitane almıştı oda Fisher Price dan bebek ağlamaya başlayınca 8 saniye içinde kendi kendine devreye giriyor ve müzik çalmaya başlıyor... Arkadaşım çok memnun bebeği tepki veriyor müziğe ve sakinleşiyor. Sanırım 120 lira civarıydı...

kızlar bu dönenceler çeşit çeşit karar veremıyorum...tavana ışık saçan dönenceler var harika bi görüntü veriyor sanırım odaya ama her ne kadar bebişler rahat rahat uyusun diye yapılşmış olsada acaba bebeği rahatsız eder mi diye de düşünmeden edemiyorum......fikirlerinizi alabilir miyim....:eek:bebişler o ışıklara yada müziğe ya da oyuncaklarına takılıp hiç uyumazlarsa:)))):sm_confused:

canım benim yakın arkadaşım kızı için teyp gibi bişey almıştı abuk bi ses çıkıyordu içinden ve kızı uyumaya başladığı zaman teybi son ses açıyordu meğersem o anne karnındaki suyun sesiymiş akannehir ve bebek hiç rahatsız olmuyor mışıl mışıl uyuyordu (uykusuzluğu için doktor tavsiye etmiş) haaa bide akan nehir seside vardı delikafadulden diycem o ki ışıktan rahatsız olur mu bilmiyorum ama sesten kesinlikle rahatsız olmuyorlar ...

X