Squat

saskin00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
187
67
Merhaba arkadaşlar.Ben 1.68 boyunda ve 63 kiloyum.Kilomun %80i basen ve kalçamda toplanmış sanki.Ben internette 30 günlük squat programı buldum en baştan itibaren her güne ayrı sayı.Sizce squatı zayıflar mı yapmalı kilolular mı? hareket kalçayı kaldırıp sıkılaştırıyor ama sanki bunu yaparsam kalçam hep büyük kalcakmış gibi düşünüyorum çünkü kalçası olmayanlara da yaptırıyorlar genelde sizce yapmalı mıyım ? :44:

Canım ben de squat yapmak istiyorum ama yapan biri bana dedi ki bu hareketler yanlış yapıldığında dizleri çok zedeliyormuş muhakkak çok iyi bilen birinden hareketlerin nasıl yapılacağını öğrenmek lazımmış. Bana mantıklı geldi çünkü zor bir hareket. Bel ve diz için bir sakatlık çıkarabilir yanlış bir uygulama.

Evet ama aslında mekik hareketi bile yanlış yapılınca boyuna zarar veriyo çoğu hareket öyle yani.Ben kalçamı daha çok büyütmesinden korktuğum için bir siteye danışıyım dedim belki bilen deniyen vardır diye :44:

merhaba.squat hareketi doğru yapıldığında mükemmel sonuçlar veren etkili bir egzersizdir. şahsen ben programımdan hiç eksik etmem.

squatı yaparken eğer yüksek ağırlık kullanırsanız örneğin ellerinizde dambıllar ya da sırtınızda bir halter:) işte o zaman kalça bölgeniz büyüyecektir.

fakat bu hareketi kendi vücut ağırlığınızla doğru bir biçimde ve çok tekrarlı(örneğin 15 kez bir seferde olmak üzere 5 sefer) biçimde yaparsanız o bölgedeki yağlarınız ve fazlalıklarınız erimeye başlar ve nihayetinde bacak ve kalçada küçülerek şekillenme meydana gelir.

sorularınız olursa buradan sorabilirsiniz. kolay gelsin..

squat candır :)

popoyu şekillendiren harika bi ezgersiz sonucunu görmek istersen squat before after olarak aratabilirsin şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…