- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Merhabalaar , faydası çok tabi yapmasıda bi hayli zahmetli :)
Şöyle ki ben ağırlıkla squat çalışmanı öneririm , 5 kg lik bar veya 8 kglik bar ile 3 set x 10 tekrar yapsan çok güzel olur :)
Bar dediğim şey içi dolu demir çubuklar , başka şeylerle karışmasın diye yazdım , kolaay gelsin :)
2 hafta oldu yapalı normalde kalçam 103 cm ama bi toparlanma değilde daha da büyümüş gibi hissettim devam edeyim dikleşsin biraz :)Merhabalaar , faydası çok tabi yapmasıda bi hayli zahmetli :)
Şöyle ki ben ağırlıkla squat çalışmanı öneririm , 5 kg lik bar veya 8 kglik bar ile 3 set x 10 tekrar yapsan çok güzel olur :)
Bar dediğim şey içi dolu demir çubuklar , başka şeylerle karışmasın diye yazdım , kolaay gelsin :)
Büyük kalçaları önce bi sıkılaştırıyor yağları eritip kas oluşmaya başlıyor.Yani küçültürde büyütürde bu senin isteğine bağlı.Farklı hareketler yapılır desteklenir ama ben şimdi sadece bunu deniyorum.Dik ve dolgun popolar için :))squat büyütüyo mu küçültüyo mu?yandan mı arkadan mı büyütüyor?
yuvarlak ve dik popo için ideal midir? yanında başka haraketler yapılmalı mı?
çok soru sordum be
Büyük kalçaları önce bi sıkılaştırıyor yağları eritip kas oluşmaya başlıyor.Yani küçültürde büyütürde bu senin isteğine bağlı.Farklı hareketler yapılır desteklenir ama ben şimdi sadece bunu deniyorum.Dik ve dolgun popolar için :))
Kesinlikle işe yarar.Şimdilik boş başla ilerletince katarsın ağırlık1.68'im kilom 54. Sadece dik ve yuvarlak olsun istiyorum, önerir misiniz? Popom küçük de değil büyük de ama aşağı doğru gidiyor ve şekli hoşuma gitmiyor da.
Kesinlikle işe yarar.Şimdilik boş başla ilerletince katarsın ağırlık
Başla ben yarıladım :)Süper o zamann! Şu ''30 days squat challenge'' başlıyim diyorum. :)
Başla ben yarıladım :)
squat büyütüyo mu küçültüyo mu?yandan mı arkadan mı büyütüyor?
yuvarlak ve dik popo için ideal midir? yanında başka haraketler yapılmalı mı?
çok soru sordum be
ahahhayanii yuvarlak ve dik popo içinn 3 kural biliyorum ;
1. Jumping Jacks
2. Lunges
3.Squats
3lü kombo şeklinde
Günde 50 squat + bunlardan 10'ar tane yapsamm... Oo yeaa
Aynen valla daha nolsunnnn
Önce boş squats sonra barla devam et , 35 lira falan gg de 8kg lik yada 5 kglik , cidden çok fark oluyo boş squatsa göre
Ay ölücem o zaman ben, 1 kilo taşıycak gücüm yok ehe