Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittiniz mi ? Yoksa öncelik gitmek mi ?Eşim sperm testi verecek ama süreç nedir nasıl bilmiyoruz ??
5 ay çok erken ama5 aydır olmuyor doktor bi baktırın dedi ama daha erken diye uyardıben ısrar ettim
Biz önce ürolojiye gittik. Eşimde varikosel çıktı ve sperm testi için gün verdi . 5 gün ilişki yok . 5 gün sonunda verilen tarihe gittik. Eşim sperm testini verdi aynı gün sonuç çıktı bu kadar. Bir kağıt vermislerdi onda da yapılması gerekenler yazıyordu. Yani çok basit. Umarım sonuclariniz güzel çıkar5 aydır olmuyor doktor bi baktırın dedi ama daha erken diye uyardıben ısrar ettim
Üroloji doktoruna randevu alıp derdini anlatacak. Sonra hastane tuvaletlnde test verecek. Özel hastanelerin buna uygun yerleri oluyormuş ama bilmiyorum ben.Eşim sperm testi verecek ama süreç nedir nasıl bilmiyoruz ??
Evet aslında erken biliyorum da benim hormonlarım yüksek çıkıyor ayrıca bekledikçe de neden olmuyor diye düşünüyorum en azından sebebi öğrenilse içim rahatlar ve bekledikçe erteledikçe bir sorun olacak gibi geliyor5 ay çok erken ama
1 Hatta 2 sene deneyin diyor Doktorlar
acele etmeyin ve mümkünse o olayı çok düşünmemeye çalışın
daha çok erken:)
Çpk sağolunÜroloji doktoruna randevu alıp derdini anlatacak. Sonra hastane tuvaletlnde test verecek. Özel hastanelerin buna uygun yerleri oluyormuş ama bilmiyorum ben.
En az 3 gün ilişki olmayacak test öncesi
Doktor ilk hsg için erken dedi bana sonra fsh 9.75 çıktı bide prolaktin 50 çıktı bence hsg yi diğer aya çekebiliriz dedidenk gelmiyor olabilir, yumurta sperm her zaman süper kalitede olmayabiliyor,
her ay yumurtlama olmayabiliyor,
kaçırilabiliyor
yok yok öyle düşünmeyinEvet aslında erken biliyorum da benim hormonlarım yüksek çıkıyor ayrıca bekledikçe de neden olmuyor diye düşünüyorum en azından sebebi öğrenilse içim rahatlar ve bekledikçe erteledikçe bir sorun olacak gibi geliyor
Ay inşallah öyle olurBiz önce ürolojiye gittik. Eşimde varikosel çıktı ve sperm testi için gün verdi . 5 gün ilişki yok . 5 gün sonunda verilen tarihe gittik. Eşim sperm testini verdi aynı gün sonuç çıktı bu kadar. Bir kağıt vermislerdi onda da yapılması gerekenler yazıyordu. Yani çok basit. Umarım sonuclariniz güzel çıkar
himm prolaktin bitaz yüksek çıkmış ama ilaçla hemen düşüyor büyük ihtimalle zaten vermişti ilaç sizeDoktor ilk hsg için erken dedi bana sonra fsh 9.75 çıktı bide prolaktin 50 çıktı bence hsg yi diğer aya çekebiliriz dedi
Hayır vermedi hipofiz Emar istedi de çektirmek istemiyorum yarın beyin cerrahına gidecem o ne dicek bakımhimm prolaktin bitaz yüksek çıkmış ama ilaçla hemen düşüyor büyük ihtimalle zaten vermişti ilaç size
inşallah bir sorun çıkmaz güzel düşünün:)Hayır vermedi hipofiz Emar istedi de çektirmek istemiyorum yarın beyin cerrahına gidecem o ne dicek bakım
İlaçta zaten sürekli etki mi yapıyor sadece o ayı mı kurtarıyor anlamadımhimm prolaktin bitaz yüksek çıkmış ama ilaçla hemen düşüyor büyük ihtimalle zaten vermişti ilaç size
aslında prolaktin çok değişken bir hormonİlaçta zaten sürekli etki mi yapıyor sadece o ayı mı kurtarıyor anlamadım
Aslında yediğimiz her şey sorun valla ne yiyeceğimizi şaştıkaslında prolaktin çok değişken bir hormon
stresle bile hemen oynayabiliyor ki zaten yukselmesi bir sebepte o
onun dışında maden suyu havuç fındık vs gibi şeyler de yükseltebiliyor