B byzagky Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 6 3 38 5 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi byzagky #1 ben 11 ay önce sprial taktırdım ve ilk defa adet geçikmesi yaşadım.. hamile olmaktan korkuyorum...benim gibi bu sorunu yaşayan varmı?:44:
ben 11 ay önce sprial taktırdım ve ilk defa adet geçikmesi yaşadım.. hamile olmaktan korkuyorum...benim gibi bu sorunu yaşayan varmı?:44:
gamken Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2012 807 156 333 5 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi byzagky #2 Cnm bende bir yil oldu taktirali hala gecikmeler oluyo doktor normal dedi ama insan korkmuyo degil ben gecikince cok panik oluyorum.
Cnm bende bir yil oldu taktirali hala gecikmeler oluyo doktor normal dedi ama insan korkmuyo degil ben gecikince cok panik oluyorum.
B byzagky Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 6 3 38 5 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi byzagky #3 gamken .!.: Cnm bende bir yil oldu taktirali hala gecikmeler oluyo doktor normal dedi ama insan korkmuyo degil ben gecikince cok panik oluyorum. Genişletmek için tıkla... bende panil oluyroum hemen gebelik testi alıyorum 2 tane minik cocugum var 3 yü kaldıramam valla..
gamken .!.: Cnm bende bir yil oldu taktirali hala gecikmeler oluyo doktor normal dedi ama insan korkmuyo degil ben gecikince cok panik oluyorum. Genişletmek için tıkla... bende panil oluyroum hemen gebelik testi alıyorum 2 tane minik cocugum var 3 yü kaldıramam valla..