- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm son anda fwrkettım degıstırdım saolasın cnmCanım hiç anlamam ama eşinin adı doğum tarihi vs görünüyor. Kötü niyetli insan çok bence kesip tekrar at foto yu
Valahı blıyorum Dr eşim cocuk ıcın gıttıgını söyledi test ver dedı bu cıktı kuzumSayı iyi görünüyor ileri hız biraz az gibi geldi, morfolojiyi göremedim ama bakılmadı mı?
Valahı blıyorum Dr eşim cocuk ıcın gıttıgını söyledi test ver dedı bu cıktı kuzum
Tşk ederim canımAnladım, bence başka bir yerde bir test daha versin eşiniz morfoloji de önemli bir etken. Böyle bakılınca fena değil gibi görünüyor ama doktora gösterirseniz daha sağlıklı yorumlar tabi
Canım kişisel olacak biraz ama eşin kendiliğinden mi gitti doktora yoksa sen mi dedin? Ben öyle çekiniyorum ki doktora git demeye. Altı aydır sürekli doktorlardayım, hepsi sıkıntın yok diyor. Ama eşim bir türlü bi de ben gideyim demedi. Nasıl derm bilmiyorumSaol cnm son anda fwrkettım degıstırdım saolasın cnm
Bende hep ben gıttım doktora en sn adettmn 2 günü geçmişti ilk defa unutlandk gittik o gun dedı kı bende muyane olucam hemen urulojıden randevu aldıkCanım kişisel olacak biraz ama eşin kendiliğinden mi gitti doktora yoksa sen mi dedin? Ben öyle çekiniyorum ki doktora git demeye. Altı aydır sürekli doktorlardayım, hepsi sıkıntın yok diyor. Ama eşim bir türlü bi de ben gideyim demedi. Nasıl derm bilmiyorum![]()
Anladım çok teşekkür ederim. Darısı benimkine inşallahBende hep ben gıttım doktora en sn adettmn 2 günü geçmişti ilk defa unutlandk gittik o gun dedı kı bende muyane olucam hemen urulojıden randevu aldık
Umutlandı o adetm İlk kez gectı üzüldük ama herşey daha iyi olcak inanıyorumBende hep ben gıttım doktora en sn adettmn 2 günü geçmişti ilk defa unutlandk gittik o gun dedı kı bende muyane olucam hemen urulojıden randevu aldık
İnsallah kuzum al karsına konus anlar seniAnladım çok teşekkür ederim. Darısı benimkine inşallah