Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar dogumdan hemen sonra sprail taktırdım 6 ay adet olmadım gecen ay ilk adetimi oldum ama bu ay adetim 8 gün gecikti sprail varken hamile kalmıs olabilirmiyim
Merhabalar dogumdan hemen sonra sprail taktırdım 6 ay adet olmadım gecen ay ilk adetimi oldum ama bu ay adetim 8 gün gecikti sprail varken hamile kalmıs olabilirmiyim
Bunu anca test belirler canım biz nerden bilebiliriz ki ama sıpral adet dönemini erken ve ya geç getirebilir diyorlar bilmiyorum bende 40im çıktığı gün taktım korkuyorum açıkçası gebelik olur diye
Arkadaşlar haftaya doğumum var 2. Bebegim baglatmak istedik ama doktorumuz hic yanasmadi yasimda 25 olunca spiral takariz dedi bi surpriz yasamak istemiyorum size sorum devlette veya aile planlama merkezlerinde de 40 cikinca takiyorlar mi yoksa adet olmuş olmak mı gerekiyor?