• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Sprail hamile kalınır mi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Kubraertt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1
0
1
27
Merhabalar dogumdan hemen sonra sprail taktırdım 6 ay adet olmadım gecen ay ilk adetimi oldum ama bu ay adetim 8 gün gecikti sprail varken hamile kalmıs olabilirmiyim

Merhabalar dogumdan hemen sonra sprail taktırdım 6 ay adet olmadım gecen ay ilk adetimi oldum ama bu ay adetim 8 gün gecikti sprail varken hamile kalmıs olabilirmiyim
Bunu anca test belirler canım biz nerden bilebiliriz ki ama sıpral adet dönemini erken ve ya geç getirebilir diyorlar bilmiyorum bende 40im çıktığı gün taktım korkuyorum açıkçası gebelik olur diye

Arkadaşlar haftaya doğumum var 2. Bebegim baglatmak istedik ama doktorumuz hic yanasmadi yasimda 25 olunca spiral takariz dedi bi surpriz yasamak istemiyorum 😔 size sorum devlette veya aile planlama merkezlerinde de 40 cikinca takiyorlar mi yoksa adet olmuş olmak mı gerekiyor?

Back
X