Sporun saati var mı?

gece veya yatmadan yapilmayacagi kesin.. sonucta vucud harekete geciyr, adrenalin cikiyr, yani eger gece uyuyacaksan bence spor gece yapilmamali. Eger geceyi kocanla gecireceksen biraz isinma hareketi zarar vermezdir

sabah yapinca iyi geliyor ama bu sefer de gun boyu yorgun olunuyr..

Sporun saati var elbette ancak zaman zman spor yapılması gereken saat ile vucudun biyolojik saati uymayabiliyor, normal şartlard sabah 08:00-10:00 ve öğleden sonra 16:00-18:00 saatleri spor için çok uygundur gel gelelim ki spor disiplini olmadığı sürece vucud metabolizması ile biyolojik saat çatışması yaşanabilir bu yüzden canınız ne zaman spor yapmak istiyorsa o saatte yapın ancak dsiplin sağlamak için devamlılık sağlamanız gerekir...Örnek ben akşam saat 22:00-23:30 arası spor yaparım...

cok guzel soru valla:)
Ben sabah yapamiyorum okuldna once sabahin 6 si peeh bazen pilates yapiyorum.. Genelde oglen 4 5 arasi yuruyus ama zorlayici hareketler yaptigim zaman arkasindan yorgunluk coktugu icin gece super oluyo:) terliyorum iyice dusuma aliyorum pilim bitiyo misil misil uyuyorum

Kaçta yaptığın çokda önemli değil bu durumda, yeterki hep aynı saatte yap...O saate alıştığında zaten saate bakmasan bile vucudun seni spor zamanı diye uyarmaya başlıyor sonra saate bir bakıyorsun, evet spor zamanı gelmiş

spor en iyi sabah yapılır ben bundan 2 sene önce 9la 10 arası yapıyordum okuldan vaktim olmadığı için sabahları musaittim.
ama şuan öğleden sonra yada akşam saatlerinde yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…