Sporla kilo nasıl alınır yardım??

beyaZar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
205
10
Arkadaşlar 167 boyunda ve 44 kiloyum.Çok aşırı zayıf gözüküyorum. Kalçam bacaklarım kollarım çok ince sanırım kilo eksikliğinden dolayı bunlar ve spor salonuna yazılmayı düşünüyorum fakat pek bilgili gelmedi bana spor hocaları. Yaşadığım şehirde de daha iyi bi yer yok bayanlara özel. Ne tür hareketler yapmalıyım bilen yarıdmcı olabiliecek var mı?

ilk olarak squat egzersizi yap yarım çömelip kalkıyorsunuz toplamda 30 kez ( popo ve ayak kasları gelişimi için )
Sonra kol kaslarını geliştrmek için egzersizler yap Az ile başla sonra arttr.

Önce doktora gidip test yaptır.

Kilo almanı engelleyen bir durum var mı.

Sonra zaten doktor da sana söyler ama protein ağırlıklı beslenirsen ve cardio sporları yaparsan kaslanırsın.

Önce doktora gidip test yaptır.

Kilo almanı engelleyen bir durum var mı.

Sonra zaten doktor da sana söyler ama protein ağırlıklı beslenirsen ve cardio sporları yaparsan kaslanırsın.

merhaba ben de kilo almaya çalışıyorum protein ağırlıklı beslenirken yoga yapıyorum sırf aldığım kilo kas olarak dengeli dağılsın diye:)

yoga için kursa gittim geçen sene fakat bu yıl tekrar başladığımda para ödemek istemediğimden internette araştırmaya başladım ve bu bayana rastladım:)

"Ekhart Yoga" Youtube kanalının adı bu :) bu bayanı izlemeye başladığımdan beri kursa gitmesem de olurmuş diyorum :)

ingilizce anlatıyor ama bu seni hiç itmesin ee tabi ingilizcen varsa en güzeli ama yoksa da sıkıntı yapma hareketleri görerek kendin bir program oluşturursun zaten herhangi bir harekette çalışan kaslarını hissediyorsun ve inanılmaz esnek bir insana dönüşüyorsun :)

aldığın kilolar da göbeğinde ööylece birikmiyor çalıştırdığın kaslara vücudunun her yerine dağılıyor :) 36 kilodan 42 ye çıktım geçen yıl ve yoga yapmazken hemen giderdi aldığım kilo ama bu şekilde sabitledim kilomu şimdi hedefim 50, tekrardan başladım :)

Sağlık kontrollerini ihmal etme, bir doktor denetiminden geç derim. Sonra reformer da denemelisin, çok yararı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…