- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
-
- Konu Sahibi blackwitch7
Öğünleri ufalt,azalt diyince aç kal demek istemiyorumama mesela ben bi oturuşta üç öğün yemek yiyebilme potansiyeline sahibim ve arada yapıyorum da. ama çoğunlukla bir tabak yemek ve max yanında yoğurt veya salatayla sofradan kalkarım. Sana da öneririm canım. Kahvaltıyı da ççok severim ama bir dilim peynir domates zeytin ve 1 yumurtayı geçmemeye çalışıyorum. bu arada, ekmek vb ürünleri çok sevsem de uzun bi süredir yememeye çalışıyorum. Yediğim zaman karnım şişer zaten hemen, aklında olsun
canım iki hafta önce spor salonuna yazıldım hoca diyet listesi verdi..günde 2 dilim tam bugday ekmeği var ekmek olarak sadece..ya aslında ben zaten yemegi o şekilde yiyorum o sorun değil ama üstüne baklavaları götürünce tabi kilolar oturuyo tatlıya çok düşkünümspor salonunda pilates zumba agırlık yürüyüş bandnda yürüys yapıyorum sıkılaşırım inşaallah..şu cenemi tutabilsem.d dün baklava yedim diye bugün 2 saat sporda öldüm yakabildimmi hala emin değilim
hoca sağolsun mekigin her çesidini çektriyo bize karnım gider inşaallah..bacaklarımda şu selülitler öldürüyo beni ya maydonoz yemek iyi geliomus kendmi maydnz ymye vercm o olcak artık ya.bisiklete bide yrüyüş bndnda çalışıyrm basen için..biraz kilo vereyim squat yaparım doğru söylüyosun inşaallah kurtuluruz taş gbi oluruzçatlaklar o kdr problem değil sıkı olduktan sonra vücut ilerde evlennce sorun olmz die düşünüym henüz olmayan eşim açısından
Evet onu araştırmıtım bi ara ama tatmin olamadım hafif gbi geldi ben o kdr cok zorluyorumki kendmi egzersiz yprken.Tibetin 5 hareketini arastir canim
Hahahaolmaz olmaz, sevdikten sonra gozune o mu carpcak. Hem ben en guEl vucutta bile gordum catlagi etrafimda. Catlaklari salla gitsin, sikilastiktan sonra simdiki kadar gozumuze carpmaz maydanozu her sabah ye bence bir kase olarak, ben yapmaya basladim. Dedemin de vazgecilmeziydi, 94 yasina kadar yasadi. Canim sen haftani her gunu mu gidiceksin spor salonuna? Ben ankarada okuyorum, okulun yurdunda kaliyorum kampuste. Spor salonunda surekli yiyip yiyip kas yapmis tipler var, rahatsiz hissediyorum aralarinda spor yaparken ya. Keske ona bi cozum bulabilsem. Simdilik benim gunluk bir bucuk saat yuruyusum var sadece. Bakalim nolcak ikimiz de tas gibi olalimm sabirla
kola zaten cok içmem de tatlıya dayanamıyorum.cips fln da seviyorum..kızartma ekmek uzagım..tatlı kaçamaklarım olmasa..:)Sağlıklı beslen, cips kola çekirdek çikolata ve yağlı şeylerden kızartmalardan uzak dur. Beyaz ekmeği de bıraktın mı vücudun toparlar.
Ben çok yemek yememe rağmen almıyorum pek kilo. Çünkü bu saydıklarımı hayatta ağzıma surmem :))
cips kola mahfediyor söyleyim
kola zaten cok içmem de tatlıya dayanamıyorum.cips fln da seviyorum..kızartma ekmek uzagım..tatlı kaçamaklarım olmasa..:)
Aynen hep onlar yapıyor malesefkola zaten cok içmem de tatlıya dayanamıyorum.cips fln da seviyorum..kızartma ekmek uzagım..tatlı kaçamaklarım olmasa..:)
Evet..ilk haftalar kolay....11 tekrardan sonra zorluyor....Evet onu araştırmıtım bi ara ama tatmin olamadım hafif gbi geldi ben o kdr cok zorluyorumki kendmi egzersiz yprken.
Denicem inşaallah..sabırsızım da biraz ben:)Evet..ilk haftalar kolay....11 tekrardan sonra zorluyor....
Biliyorsun hsftalik 2 artiyorsun
Tibetin calisma sistemi farkli ....Denicem inşaallah..sabırsızım da biraz ben:)