Sporla düzelteyim derken mahvolan vücudum:(

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
merhabalar..ben daha 21 yaşındayım ama sık kilo alıp vermekten olsa gerek bacaklarımda çok çatlak selülit var..spor yaptım bi süre o da göğüslerimi sıkılaştırdı ama çatlaklar oluştu göğüslerimde de anlamadım vücudum neden bu kadar bozuldu bu yaşta..yaşıtlarıma bakıyorum spor yapmayanların bile daha düzgün vücudu var çabaladıkça batıyorum..45 ideal kilom onda da çok çok zayıf oldugumu söylüyo çevrem..basenlerim çok kalın çok kilo alırsam göbek de oluyo tabi..alt karın da da bi üst karna göre fazlalık var doğum ypmışım gibi..vücudum berbat durumda yani.
şimdi sorum şu hangi sporu önerirsiniz daha fazla deforme olmak istemiyorum:KK43: yürüyüş+ squat yeterli olurmu sizce?pilates de denedim o da olmadı göğüsler problem:KK43: insanın özgüvenini alıyo gerçekten.
tecrübelerinizi bana da anlatın lütfen..

Merhaba,

Okurken çok iyi anladım seni. Ben de 22 yaşımdayım. Şuan boyum 1.62 kilom da 50. Normal hatta zayıf sayılırım kiloma göre ama gel gör ki çok bölgesel toplaşma var vücudumda. Öncelikle alt karnın için söylemem gereken şey kesinlikle alt karın egzersizi yapman. O fazlalık kilodan değil. Bir de öğünlerini ufalt iyice azalt ve çok yeme hiç bir zaman. o alt karındaki fazlalığımdan ben öyle kurtuluyorum, o bölgede kas olursa da mide büyümesini tutabiliyor ve de şişkinliği böylece dışarı çok yansımıyor bu durum. Basen ve bacaklar içinse yürümek canım. Ben de başladım bir haftadır. Benim bir arkadaşımın da kocaman bir poposu vardı hani bu brezilyalı poposu dediklerinden, kız da minicikti. hergün yürüyerek en az 1 saat ve de yediklerini azaltarak poposunu küçültmüş hem de bayaa, oysa biz onu hep yapı sanmıştım küçülmez sanmıştık. Bu arada, önceliğin incelmekse squat gibi vücut ağırlığını yükleyen egzersizleri çok yapma. ama diklik için de iyi olabilir, benim fikrim her gün yürüyüş ve haftada 3 kere ağırlıksız çok sayıda tekrarla yapılabilir. biraz karışık yazdım ama böyle :KK70: benim de popomda ve basenlerim de çok çatlak var, sıkılaştıkça görünümü biraz daha düzelir. Önce incelelim sonra da sıkılaşmaya ağırlık veririz canım ama uzun zaman ve sabır istiyor ^^

Öğünleri ufalt,azalt diyince aç kal demek istemiyorum :KK70: ama mesela ben bi oturuşta üç öğün yemek yiyebilme potansiyeline sahibim ve arada yapıyorum da. ama çoğunlukla bir tabak yemek ve max yanında yoğurt veya salatayla sofradan kalkarım. Sana da öneririm canım. Kahvaltıyı da ççok severim ama bir dilim peynir domates zeytin ve 1 yumurtayı geçmemeye çalışıyorum. bu arada, ekmek vb ürünleri çok sevsem de uzun bi süredir yememeye çalışıyorum. Yediğim zaman karnım şişer zaten hemen, aklında olsun

Öğünleri ufalt,azalt diyince aç kal demek istemiyorum :KK70: ama mesela ben bi oturuşta üç öğün yemek yiyebilme potansiyeline sahibim ve arada yapıyorum da. ama çoğunlukla bir tabak yemek ve max yanında yoğurt veya salatayla sofradan kalkarım. Sana da öneririm canım. Kahvaltıyı da ççok severim ama bir dilim peynir domates zeytin ve 1 yumurtayı geçmemeye çalışıyorum. bu arada, ekmek vb ürünleri çok sevsem de uzun bi süredir yememeye çalışıyorum. Yediğim zaman karnım şişer zaten hemen, aklında olsun

canım iki hafta önce spor salonuna yazıldım hoca diyet listesi verdi..günde 2 dilim tam bugday ekmeği var ekmek olarak sadece..ya aslında ben zaten yemegi o şekilde yiyorum o sorun değil ama üstüne baklavaları götürünce tabi kilolar oturuyo tatlıya çok düşkünüm:KK45: spor salonunda pilates zumba agırlık yürüyüş bandnda yürüys yapıyorum sıkılaşırım inşaallah..şu cenemi tutabilsem.d dün baklava yedim diye bugün 2 saat sporda öldüm yakabildimmi hala emin değilim:KK53:
hoca sağolsun mekigin her çesidini çektriyo bize karnım gider inşaallah..bacaklarımda şu selülitler öldürüyo beni ya maydonoz yemek iyi geliomus kendmi maydnz ymye vercm o olcak artık ya.bisiklete bide yrüyüş bndnda çalışıyrm basen için..biraz kilo vereyim squat yaparım doğru söylüyosun inşaallah kurtuluruz taş gbi oluruz:KK53::KK22::KK60:çatlaklar o kdr problem değil sıkı olduktan sonra vücut ilerde evlennce sorun olmz die düşünüym henüz olmayan eşim açısından:KK70:

canım iki hafta önce spor salonuna yazıldım hoca diyet listesi verdi..günde 2 dilim tam bugday ekmeği var ekmek olarak sadece..ya aslında ben zaten yemegi o şekilde yiyorum o sorun değil ama üstüne baklavaları götürünce tabi kilolar oturuyo tatlıya çok düşkünüm:KK45: spor salonunda pilates zumba agırlık yürüyüş bandnda yürüys yapıyorum sıkılaşırım inşaallah..şu cenemi tutabilsem.d dün baklava yedim diye bugün 2 saat sporda öldüm yakabildimmi hala emin değilim:KK53:
hoca sağolsun mekigin her çesidini çektriyo bize karnım gider inşaallah..bacaklarımda şu selülitler öldürüyo beni ya maydonoz yemek iyi geliomus kendmi maydnz ymye vercm o olcak artık ya.bisiklete bide yrüyüş bndnda çalışıyrm basen için..biraz kilo vereyim squat yaparım doğru söylüyosun inşaallah kurtuluruz taş gbi oluruz:KK53::KK22::KK60:çatlaklar o kdr problem değil sıkı olduktan sonra vücut ilerde evlennce sorun olmz die düşünüym henüz olmayan eşim açısından:KK70:

Hahaha :KK70: olmaz olmaz, sevdikten sonra gozune o mu carpcak. Hem ben en guEl vucutta bile gordum catlagi etrafimda. Catlaklari salla gitsin, sikilastiktan sonra simdiki kadar gozumuze carpmaz :KK70: maydanozu her sabah ye bence bir kase olarak, ben yapmaya basladim. Dedemin de vazgecilmeziydi, 94 yasina kadar yasadi. Canim sen haftani her gunu mu gidiceksin spor salonuna? Ben ankarada okuyorum, okulun yurdunda kaliyorum kampuste. Spor salonunda surekli yiyip yiyip kas yapmis tipler var, rahatsiz hissediyorum aralarinda spor yaparken ya. Keske ona bi cozum bulabilsem. Simdilik benim gunluk bir bucuk saat yuruyusum var sadece. Bakalim nolcak :KK70: ikimiz de tas gibi olalimm sabirla

Hahaha :KK70: olmaz olmaz, sevdikten sonra gozune o mu carpcak. Hem ben en guEl vucutta bile gordum catlagi etrafimda. Catlaklari salla gitsin, sikilastiktan sonra simdiki kadar gozumuze carpmaz :KK70: maydanozu her sabah ye bence bir kase olarak, ben yapmaya basladim. Dedemin de vazgecilmeziydi, 94 yasina kadar yasadi. Canim sen haftani her gunu mu gidiceksin spor salonuna? Ben ankarada okuyorum, okulun yurdunda kaliyorum kampuste. Spor salonunda surekli yiyip yiyip kas yapmis tipler var, rahatsiz hissediyorum aralarinda spor yaparken ya. Keske ona bi cozum bulabilsem. Simdilik benim gunluk bir bucuk saat yuruyusum var sadece. Bakalim nolcak :KK70: ikimiz de tas gibi olalimm sabirla

haftanın üç günü gidiyrm canm kasların dinlenmesi gerekiomuş 48 saat..maydonozu denicem de tam bıraktım derkn yine abur cuburun dibine vurdum vücutta haklı tabi:KK70:aman nie rahatsız hissediyosun emin ol kimse doğuştan kaslı fit değil:KK45:alışırsın ben cok cekngenmdir normalde.. ben bile dans ederken yardırıyosam seen hayli hayli alışırsın:KK53:spor yapıym nasıl olsa yarın yakarım die yemeye başladım bu sefer de ya:KK70:bu ebru sallı falan nasıl btün gün yeşil çayla maydnzla pırasayla dolaşıyoki acaba ya insanın canı hiçmi gece cekirdek citlemek istemez o da hayatmı ya:KK53:neyse içimi döktüm artık tamam yarın yenden diyet başlasın:KK19:

Sağlıklı beslen, cips kola çekirdek çikolata ve yağlı şeylerden kızartmalardan uzak dur. Beyaz ekmeği de bıraktın mı vücudun toparlar.
Ben çok yemek yememe rağmen almıyorum pek kilo. Çünkü bu saydıklarımı hayatta ağzıma surmem :))

Sağlıklı beslen, cips kola çekirdek çikolata ve yağlı şeylerden kızartmalardan uzak dur. Beyaz ekmeği de bıraktın mı vücudun toparlar.
Ben çok yemek yememe rağmen almıyorum pek kilo. Çünkü bu saydıklarımı hayatta ağzıma surmem :))
kola zaten cok içmem de tatlıya dayanamıyorum.cips fln da seviyorum..kızartma ekmek uzagım..tatlı kaçamaklarım olmasa..:)

kola zaten cok içmem de tatlıya dayanamıyorum.cips fln da seviyorum..kızartma ekmek uzagım..tatlı kaçamaklarım olmasa..:) bi arkadasım da benmle hergün aynı seyleri yiyo kilo alamıym diye takıyo kfasna..hey Allahım herkesın derdi ayrı baklava yiyip kilo almamak büyük nimet olsa gerek:KK70:
cips kola mahfediyor söyleyim :KK70:

kola zaten cok içmem de tatlıya dayanamıyorum.cips fln da seviyorum..kızartma ekmek uzagım..tatlı kaçamaklarım olmasa..:)

X