Spordan sonra kanama

daha once yasamadım kahve lekelenmem olmustu barbell squat yapmıstım zor gelmıstı. aktıf kanama degıldı. dr rahım agzından ya da ıc tarafta kan varmıstır o akmıstır ya da kılcal damarlarda catlama olmustur cok onemlı degıl dedı. bı daha da yasamadım zaten . ama en azından dr kontrolden sonra soyledı sımdı sen kontrol olmadan burdan sana ne desek olmaz. hala devam edıyorsa bı dr dan randevu almanı tavsıye ederım.

daha once yasamadım kahve lekelenmem olmustu barbell squat yapmıstım zor gelmıstı. aktıf kanama degıldı. dr rahım agzından ya da ıc tarafta kan varmıstır o akmıstır ya da kılcal damarlarda catlama olmustur cok onemlı degıl dedı. bı daha da yasamadım zaten . ama en azından dr kontrolden sonra soyledı sımdı sen kontrol olmadan burdan sana ne desek olmaz. hala devam edıyorsa bı dr dan randevu almanı tavsıye ed

Canım ben zayıf biriyim ve ben ne zaman spor yapsam kanamam olur lekelenmem olur, sporu bırakınca geçiyor, doktora gittiğimde sordum, çok zayıf olduğun İçin yağ dokun çok az ve östrojen bu yağ dokusundan salgılanıyormuş. Sende zaten yağ dokusu oldukça az ve üstüne spor da yapınca östrojen kırılması yaşıyorsundur dedi. Sıkıntı bir durum değil dedi. Yağ ye biraz kilo al ve ağır olmayan sporlar yap demişti.

Canım ben zayıf biriyim ve ben ne zaman spor yapsam kanamam olur lekelenmem olur, sporu bırakınca geçiyor, doktora gittiğimde sordum, çok zayıf olduğun İçin yağ dokun çok az ve östrojen bu yağ dokusundan salgılanıyormuş. Sende zaten yağ dokusu oldukça az ve üstüne spor da yapınca östrojen kırılması yaşıyorsundur dedi. Sıkıntı bir durum değil dedi. Yağ ye biraz kilo al ve ağır olmayan sporlar yap demişti.
Bende 30 kg verdim baya zayıfım benimde o yüzden mi öyle oldu acaba. Demek size sıkıntı yok dedim korktum açıkçası internette de pek bsy bulamadim pandemide de hastanelere pek gidilmiyor randevu bulunmuyor

Bende 30 kg verdim baya zayıfım benimde o yüzden mi öyle oldu acaba. Demek size sıkıntı yok dedim korktum açıkçası internette de pek bsy bulamadim pandemide de hastanelere pek gidilmiyor randevu bulunmuyor
O yüzden olabilir canım, ben ne zaman spor yapsam oluyor hatta pilateste özellikle zorlayınca oluyordu. Doktor öyle dedi bence sende de bir sorun yoktur

X